#بهداشت_صوتی
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
8- در حين دوران بلوغ كه پسران و دختران تغييراتي را در صدای خود احساس مي كنند بايد از استفاده حرفه ای از صداي خود پرهيز نمايند؛ زيرا مي تواند باعث آسيب حنجره و ايجاد ندول تارهاي صوتي شود.
9- قبل از اجراي برنامه هاي صوتي بايد از پرخوري پرهيز نمايید؛ زيرا پري معده در هنگام استفاده از صدا بر ديافراگم تاًثير منفي دارد.
10- در فواصل اجراي برنامه هاي صوتي بايد از غذاهاي سبك استفاده كرد.
11- از مصرف آب و نوشيدنيهاي سرد در خلال اجراي برنامه بايد پرهيز نمود و هنگام نوشيدن آب، به آرامي آن را مصرف كرد.
12- پس از اجراي برنامه صوتي حتي المقدور بايد از رفتن به ميهماني هاي شلوغ و پر سر و صدا و مكانهاي دودآلود خودداري كرد.
13- در فواصل منظم بخصوص قبل و بعد از اجراي برنامه بايد به دستگاه صوتي خود استراحت كامل داد و از صداي خود بطور منظم استفاده كرد و برنامه هاي اجرا و تمرينهاي قبل از آن بايد مرتب و بدون فشار زياد به حنجره و دستگاه صوتي باشد.
14- توصيه مي شود در هنگام استفاده حرفه اي از صدا، بدن بخصوص شانه ها، سر و گردن و تنه مستقيم و بدون خميدگي باشد و از وارد آوردن فشار و ايجاد انقباض در عضلات سر و گردن و شانه ها جلوگيري كرد.
15- بعنوان يك قانون كلي نبايد در هر هفته بيش از سه برنامه اجراي صوتي داشت.
16- تمرينها به صورت ساده و معمولي به مدت كوتاه و سه بار در روز انجام شود.
17- افرادي در زمينه قرائت و سرود و آواز كار مي كنند بايد زير نظر استاد مربي در آن رشته شروع به كار كرده و در مورد سبك و شيوه هاي صحيح استفاده از صداي حرفه اي با استاد خود مشورت نمايند.
18- پس از هر دوره استفاده از صدا و تمرينهای شديد بايد آرامش روحي و جسمي كاملي داشت كه راهكارهاي آن در بحثهای بعد ارائه می شود.
#کانال_آموزش_مداحی
@amozeshe_maddahi