⚫️ شهادت جانسوز حضرت سیدالساجدین علی بن الحسین علیه السلام تسلیت باد
✍🏻 علامه مجلسی رحمه الله:
«از حضرت صادق علیه السّلام منقول است که سعید بن جبیر اعتقاد به امامت زین العابدین علیه السّلام داشت، و ثنای آن جناب بسیار میگفت، و به این سبب حَجّاج لعین او را شهید کرد، چون سعید را به نزد آن ملعون بردند، گفت: توئی شقی بن کسیر؟ سعید گفت: مادر من نام مرا بهتر از تو میدانست و او مرا سعید بن جبیر نام کرد، حجّاج گفت: چه میگوئی در شأن أبوبکر و عمر در بهشت میدانی ایشان را یا در جهنّم؟ سعید گفت: اگر داخل بهشت شوم و اهل بهشت را ببینم خواهم دانست که در بهشت است، و اگر داخل جهنّم شوم و اهل جهنّم را ببینم خواهم دانست که در جهنّم است، حجّاج گفت: چه میگوئی در حقّ خلفای دیگر؟ سعید گفت: مرا بر ایشان وکیل نکردهاند، حجّاج گفت: کدام یک را دوست تر میداری؟ گفت: هریک از ایشان که نزد خالق من پسندیدهترند، حجّاج گفت: کدام یک نزد خالق تو پسندیدهترند؟ سعید گفت: این علم نزد کسی است که آشکار و پنهان ایشان را میداند؛ حجّاج گفت: نمیخواهی بمن راست بگوئی؟ سعید گفت: نمیخواهم بتو دروغ بگویم، پس آن لعین امر کرد به قتل او.
🔻و یافعی از علمای مخالفان نقل کرده است که حجّاج بعد از شهادت سعید زیاده از چهل روز زنده نبود، و در ایّام مرض موت بیهوش میشد و باز به هوش میآمد و میگفت: چه میخواهد از من سعید بن جبیر؟ و در روایت است که هرگاه به خواب میرفت، سعید را میدید که دامن او را گرفته و میگفت: ای دشمن خدا به چه جهت مرا کُشتی؟
📚جلاء العیون، ص ٨۴١
⚫️ شهادت
#امام_سجاد علیه السلام تسلیت باد
🏴ظهور - ان شاء الله - خیلی نزدیک است🏴
الهی بِحَقِ السّیدة زِینَب ْسَلٰام ُاَللّهْ عَلَیْها َّعَجّل لِوَلیکَ الغَریبِ المَظلومِ الوَحید الطرید الشرید الفَرَج🤲🏻
‼️تبــــــــــری واجــــــب است‼️
ید الله فـــــوق ایدیهم
#علـــــی یــــــد الله است..
بمیرد دشمن حیــــــدر
#علــــــی ولــــــی الله است..