▫️ادامه 👇
🔸٢ _ در روایت مذکور مطلب خلافی که قابل گفتن نباشد , نیامده است .
❕ امیر مومنان علیه السلام با مزاح و شوخی متذکر می شود که نباید زن و شوهر به خاطر دلائلی که لازمه طبیعی هر جماع و همبستری است , جماع را ترک کنند تا خدایی ناکرده از طریق دیگر و طریق حرامی بخواهند تمایلات خودشان را ارضا کنند , لذا امیر مومنان علیه السلام با بیانی مزاح گونه متذکر می شود که همبستری و جماع را با بهانه های غیر معقول ترک نکنید , زیرا همبستری زن و شوهر در نزد خداوند پر ارزش و دارای ثواب فراوانی است , چرا که به این وسیله خودشان را از گناه حفظ می کنند , چنان که پیامبر گرامی اسلام فرمود :
" بنده مؤمن، هر گاه دست همسرش را بگيرد، خداوند عز و جل، ده حسنه برايش مىنويسد و ده گناه از او پاك مىكند. چنانچه او را ببوسد، خداوند، صد حسنه برايش مىنويسد و صد گناه از او مىزدايد. هر گاه با او در آميزد، خداوند، هزار حسنه برايش مىنويسد و هزار گناه از او مىزدايد، و فرشتگان بر ايشان حاضر مىشوند. چون غسل كنند، آب بر هر تارِ مويى از آن دو نمىگذرد، مگر آن كه خداوند [به ازاى هر تارِ مو] يك حسنه برايشان مىنويسد و يك گناه مىزدايد. اگر اين، در شبى سرد باشد، خداوند متعال به فرشتگان مىفرمايد: بنگريد اين دو بندهام را كه در اين شب سرد، غسل كردند، از آن روى كه يقين دارند من پروردگار آنان هستم. شما را گواه مىگيرم كه آن دو را آمرزيدم. پس اگر در اين آميزش، براى آن دو فرزندى بود، آن فرزند، خدمتكار ايشان در بهشت است»." " فَإِنَّ العَبدَ المُؤمِنَ إذا أخَذ بِيَدِ زَوجَتِهِ كَتَبَ اللَّهُ لَهُ عز و جل عَشرَ حَسَناتٍ ومَحا عَنهُ عَشرَ سَيِّئاتٍ، فَإِن قَبَّلَها كَتَبَ اللَّهُ لَهُ مِئَةَ حَسَنَةٍ ومَحا عَنهُ مِئَةَ سَيِّئَةٍ، فَإِن ألَمَّ بِها كَتَبَ اللَّهُ لَهُ ألفَ حَسَنَةٍ ومَحا عَنهُ ألفَ سَيِّئَةٍ وحَضَرَتهُمَا المَلائِكَةُ، وإذَا اغتَسَلا لَم يَمُرَّ الماءُ عَلى شَعرَةٍ مِن كُلِّ واحِدٍ مِنهُما إلّاكَتَبَ اللَّهُ لَهُما حَسَنَةً ومَحا عَنهُما سَيِّئَةً ... "
📚دعائم الإسلام: ج 2 ص 190 ح 688، عوالي اللآلي: ج 3 ص 291 ح 53، مستدرك الوسائل: ج 7 ص 507 ح 8763.
❕بنابراین نقل مذکور یک نقل شیعی نیست و علاوه بر این مطلب خلاف و ناسازگاری با عرف جامعه هم در آن نیست که قابل بیان نباشد , معلوم نیست جناب رائفی پور چرا مطلب را به این گونه بیان کرده و بزرگنمایی می کنند .
👌به هر حال بیان این گونه نقدهای مستند و محترمانه اشکالی ندارد , زیرا چنین نقدهایی هم موجب روشنگری در مورد مطلب مذکور می شود و هم صاحب سخن مذکور ممکن است متذکر شود و از این پس بیشتر در نقل مطالب دقت کند , آنچه که ممنوع است توهین و اهانت به بهانه نقد کردن است و الا صرف نقد کردن نه تنها اشکال ندارد بلکه پسندیده هم است .
✅ آنتی شبهه
@anti_shobhe110