✴️ پیگیری مطالبات مردم
مدیرکل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان عصر چهارشنبه به همراه معاون عمرانی استاندار و فرماندار خرم آباد در جمع اهالی مسکن مهر شمال شهر خرم آباد حضور یافت.
مهندس بهاروند ایران نیا در این بازدید میدانی با اشاره به ساخت ۲۲۰ مدرسه در ۲ سال گذشته به ویژه در مناطق کمتر توسعه یافته استان گفت: براساس سیاست دولت سیزدهم، نوسازی مدارس استان نیز تمرکز خود را در این دولت روی مناطق محروم استان گذاشته و به اندازه دو دولت گذشته در امر مدرسهسازی اقدامات زیادی انجام داد که توسعه فضاهای آموزشی و ورزشی، تجهیز مدارس و به ویژه هنرستانهای فنی و حرفهای و کار و دانش جزو راهبردها و اولویتهای مهم کاری بوده است.
سکاندار دستگاه تعلیم و تربیت استان در ادامه این بازدید خاطرنشان کرد: با توجه به توسعه شهر خرم آباد به ویژه در شمال خرم آباد و تقاضای اهالی با در نظر گرفتن تعداد دانش آموز ، مکان یابی و پیگیری برای ساخت مدرسه در حال انجام است.