📣 دیدار مدیر شعب آموزش مجازی حوزه علمیه خراسان با مسؤول «قرارگاه زبان و ادبیات عربی»
🔹به گزارش روابط عمومی قرارگاه زبان و ادبیات عربی حوزه علمیه خراسان، حجت الاسلام و المسلمین حسین ادبی، روز چهارشنبه 23 مهرماه با حضور در قرارگاه زبان و ادبیات عربی، مستقر در مدرسه علمیه عالی نواب، با مسؤول اين قرارگاه دیدار نمودند.
🔸در ابتدای این دیدار، حجت الاسلام و المسلمین رضایی، مسؤول «قرارگاه زبان و ادبیات عربی حوزه علمیه خراسان»، ضمن خیر مقدم به حجت الاسلام ادبی، بخشی از فعالیت های قرارگاه زبان و ادبیات عربی را بیان نمودند.
🔹ایشان، آغاز به کار سه کانال ادبی حوزه علمیه خراسان، بر بستر پیام رسان داخلی ایتا را یکی از فعالیت های این قرارگاه در حوزه فضای مجازی دانسته و با یادآوری اهمیت فراوان دانش منبع شناسی، در دستیابی به سیرتطور موضوعات علمی، به انجام منبع شناسی موضوعی، ذیل بیش از ۴۰۰ موضوع ادبی در حوزه «زبان و ادبیات قرآن کریم» و «زبان و ادبیات عربی» خبر داد و افزود: این منابع، به مرور تا بارگذاری بیش از ۴۰ هزار منبع تخصصی ذیل موضوعات مختلف ادبی، در «سامانه پاسخگویی و نشر تحقیقات ادبی حوزه علمیه خراسان» ادامه پیدا خواهد کرد.
🔸حجت الاسلام رضایی با اشاره به بی تدبیری و کارشکنی مسؤولين مربوطه در حمایت از پیام رسان های داخلی، به ضعف این پیام رسان ها در نگهداری محتوا و منابع موجود در آنها اشاره نموده و با توجه نیاز عموم پژوهشگران و علاقه مندان به «دانش زبان و ادبیات قرآن کریم» و «زبان و ادبیات عربی» در سراسر کشور و جهان اسلام، به محتوای ارائه شده از سوی قرار گاه زبان و ادبیات عربی حوزه علمیه خراسان، خواستار پشتیبانی مرکز آموزش مجازی حوزه علمیه خراسان و مدیریت فناوری این حوزه، برای آغاز به کار سایت اینترنتی «سامانه جامع ادبی حوزه علمیه خراسان» شدند.
🔹مسؤول «قرارگاه زبان و ادبیات عربی حوزه علمیه خراسان» در این دیدار، ضمن اشاره به راه اندازی سطح ۴ رشته تخصصی زبان و ادبیات عربی در مدرسه علمیه عالی نواب، تدوین برنامه پنج ساله در سه سطح عمومی/ تخصصی/ نخبگانی، پیگیری اجرای طرح رتبه بندی استادان زبان و ادبیات عربی در چهار گروه و ارائه خدمات متناسب به ایشان، راه اندازی کتابخانه تخصصی ادبیات و ... را بخشی دیگر از فعالیت های این قرارگاه دانست و در راستای توسعه خدمت رسانی به عموم استادان و طلاب حوزه علمیه خراسان، خواستار بهره گیری از ظرفیت های سخت افزاری و نرم افزاری موجود برای ارائه خدمات مطلوب به ایشان شد.
🔸حجت الاسلام و المسلمین ادبی، مدیر شعب آموزش مجازی حوزه علمیه خراسان، نیز در این دیدار با اشاره به راه اندازی سامانه جدید آموزش مجازی «LMS 2» و امکاناتی که با تلاش دفتر فناوری اطلاعات مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان در آن ایجاد گردیده، به معرفی این سامانه، مزایا و امکانات آن نسبت به سامانه قبلی پرداخت. ایشان امکان بارگذاری صوت، تصویر، فیلم، مجموعه نرم افزار های آفیس، میز پژوهشی ویژه طلبه / کلاس/ استاد، کتابخانه تخصصی مرتبط با هر درس، حضور و غیاب هوشمند و ... را بخشی از امکانات این سامانه دانسته و از به روز رسانی پیوسته این سامانه، متناسب با نیاز و تقاضای استادان، طلاب و عموم کاربران آن خبر داد.
🔹مدیر شعب آموزش مجازی حوزه علمیه خراسان با اشاره به پیشتازی و نوآوری قرارگاه زبان و ادبیات عربی حوزه علمیه خراسان در ارائه خدمات علمی آموزشی، راه اندازی «سامانه پاسخگویی و نشر تحقیقات ادبی» را کاری نو و خلاقانه دانسته و افزود: الگو گیری سایر قرارگاه های علمی آموزشی، می تواند زمینه مناسبی برای تحقق شعار تحول خواهی در این حوزه فراهم سازد.
🔸حجة الاسلام و المسلمین ادبی، در پایان بر استفاده هر چه بیشتر قرارگاههای علمی آموزشی و نیز مدارس سطح یک تا چهار این حوزه، از ظرفیتهای سامانه «LMS 2» تاکید نمودند.
🏫«قرارگاه زبان و ادبیات عربی حوزه علمیه خراسان»
🆔
@arabicliteraturehozehk