🔺 افراد فاسد نباید گوشه امن در این شهر داشته باشند
🔶زمانی می توانیم بعنوان پیرو امام حسین علیه السلام فریاد بزنیم و دفاع کنیم از حریم ولایت ، که در مواجهه با فساد هم سکوت نکرده باشیم، اگر در مبارزه با فساد سکوت نکردیم اینجا داد و حرف ما مورد قبول عموم مردم قرار میگیرد وگرنه آن را دکان بازاری برای منیت ها تلقی میکنند.
🔷بارها گفته و می گوییم ، تا عدالت خواهی اینقدر عادی نشود که اگر بی عدالتی دیده شد نامعمول تلقی گردد هزاران فرسنگ با آنچه که روح امامت و ولایت از پیروان می خواهد فاصله داریم .
🔶اول عدالت خواهی هم از خودی هایی که اطرافمان هستند ،یا لباس دین دارند یا منتسب به دین هستند، وقتی برای یک غذا خوردنی سر سفره افراد متمول حضرت تَشَر و هشدار تند و بی سابقه به کارگزار خودش می دهد، آنکه دستش به فساد آغشته شده وطمع و شهوت پول حرام چشمانش را کور کرده ، قطعا باید حیثیت و آبروی این فرد را در کشور مدعی اسلام و حکومت اسلامی برد وگرنه مابقی ادعاها هم مورد قبول واقع نمی شود .
🗞ارجان نیوز،۱۴۰۲.۰۵.۰۹
✅ارجان نیوز در پیام رسان تلگرام
t.me/arjannews
✅ارجان نیوز در پیام رسان ایتا
eitaa.com/arjannews
✅ارجان نیوز در پیام رسان سروش
sapp.ir/arjannews
✅ارجان نیوز در پیام رسان روبیکا
rubika.ir/arjannewsbeh
✅ارجان نیوز در پیام رسان بله
https://ble.ir/arjannews