#کیک_دورنگ
از لیوان فرانسوی دسته دار و یا پیمانه قنادی میتونید استفاده کنید.
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر 1لیوان سر خالی شیر
1/2 لیوان روغن مایع
1ونیم لیوان آرد (هر لیوان 120گرم هست)
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 پاکت بکینگ پودر10 گرمی ترک( یا 1قاشق مرباخوری پر)
1 پاکت وانیل 5گرمی ترک ( یا 1/4قاشق چایخوری وانیل ایرانی)
شکلات چیپسی وفندق خرد شده (دلخواه)
ابتدا تخم مرغ و شکر را در یک ظرف ریخته و با همزن برقی خوب هم بزنید تا حجم مواد دو برابر وشبیه به سس مایونز شود ،روغن و شیر را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید(یک دور), بکینگ پودر و وانیل و آردرا که از قبل سه بار الک کرده اید را اضافه و با لیسک مخلوط کنید(میتونید همراه تخم مرغ وانیل را بریزید)
مایه کیک را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و به یک قسمت 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو و به قسمت دیگر به همان اندازه آرد اضافه کنید (2 قاشق غذاخوری آرد)
غلظت هردو مایه کیک باید مثل هم باشد . قالب کیک را چرب کنید واگه لازم بودآرد پاشی کنید و طبق ویدئو همزمان دو مایه را درقالب بریزید و روی هر قسمت فندق خرد شده و قسمت دیگر شکلات چیپسی بریزید. قالب را بزارید در فراز قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت تقریبی 35تا30 دقیقه تا کیک پخته شود.
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
@ashpazbashiii