♦️مأموریت به وزارت ارتباطات برای فراهم کردن زمینه بهبود کیفیت و سرعت شبکه ملی اطلاعات
🔹شورای عالی فضای مجازی به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مأموریت داد با افزایش خدمات داخلی بر روی پلتفرمهای زیرساختی کشور، زمینه بهبود کیفیت و سرعت در شبکه ملی اطلاعات را فراهم آورد.
🔹براین اساس وزارت ارتباطات مکلف شد با برنامهریزی دقیق، در مدت ۶ ماه تغییرات قابل توجهی را در خدمات پایه شبکه ملی اطلاعات فراهم آورد
♦️شاهکوه رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات:
🔹در بخش اینترنت ثابت مشکل داریم و کیفیت آنطور که باید باشد نیست به همین دلیل از مردم عذرخواهی میکنیم.
🔹مشکل در اینترنت ثابت از قبل وجود داشته و راه حل کوتاه مدتی برای آن نداریم اما در بلندمدت و طی برنامهای سه ساله با راهاندازی کامل شبکه فیبر نوری، مشکل حل خواهد شد.
🔹به دلیل اختلالات و سرعت اینترنت ثابت، استفاده از اینترنت همراه افزایش یافته و تا حدی در این زمینه هم مشکل به وجود آورده است.
🇮🇷 با ما باشید در قرارگاه عمار ⇩⇩⇩
https://eitaa.com/joinchat/3879600153Ca36ccb76db