🔴دقیقاً زمانی که همه در حال برگزاری مراسم احیا #شب_قدر بودیم، رئیس پلیس آگاهی شهرستان اسلام آباد غرب، سروان کورش حاجی مرادی هنگام تامین #امنیت مراسم شب قدر در درگیری مسلحانه به #شهادت رسید.
🚩 تیمی از کاراگاهان پلیس آگاهی به سرپرستی شهید حاجی مرادی برای تامین امنیت عزاداران در دومین شب از لیالی قدر مشغول گشتزنی بودند که به یک دستگاه خودرو مشکوک می شوند. کاراگاهان پلیس آگاهی اسلام آبادغرب پس از مشاهده خودرو درصدد متوقف نمودن آن در شهرک جهاد بر می آیند که سرنشینان آن اقدام به تیراندازی به سوی خودروی ماموران می کنند.
🏴 متاسفانه بر اثر این درگیری سروان «کوروش حاجی مرادی» زخمی و به سرعت به مراکز درمانی منتقل شد اما متاسفانه بر اثر شدت جراحات وارده جان خود را از دست داد و در شب شهادت مولی متقیان به درجه رفیع شهادت نایل آمد.
📡 @atre1o1 🇮🇷