🔰 درسهای جمعه
👤
#سعدالله_زارعی
🔸مشارکت در انتخابات ایران به معنای دقیق کلمه «داوطلبانه» است و هیچ مشوق یا معاقبی در این میان وجود ندارد کما اینکه هیچ ساختار و تشکیلات واقعی و فراگیری برای آوردن مردم به پای صندوق رأی وجود ندارد، مردم واقعاً بر پایه علاقهای که به دین، ایران و جمهوری اسلامی دارند در انتخاباتها، راهپیماییها و مراسم مذهبی شرکت میکنند. وجود دستکم ۲۵ میلیون نفر از مردمی با این اوصاف بسیار ذیقیمت و ارزشمند است.
🔸انتخابات روز جمعه گذشته در فضائی برگزار شد که نظام جمهوری اسلامی با سماحت تمام و با در اختیار گذاشتن مجانی امکانات رسمی خودش از جمله صدا و سیما ـ که در میان انواع دیگری از رسانهها بیرقیب محسوب میشودـ اجازه داد هر ادعایی از زبان کاندیداهایی که در مظان ریاستجمهوری قرار داشتند، بیان شود این در دنیا کمنظیر است.
🔸یکی از مسائل مهم تاثیرگذار در مشارکت مردم، وضع اقتصادی کشور و بخصوص آنچه در عرصه معیشت جاری است، میباشد. در نگاه اول، آنچه به نظر غیرقابل انکار و اغماض میآید این است که انتظارات تودههای مردم که گرفتار مشکلات معیشتی میباشند از دولتها برآورده نشده است. البته کارشناسهای اقتصادی و نهادهای تخصصی داخلی و بینالمللی، اقدامات دولت شهید رئیسی در عبور دادن کشور از شرایط سخت اقتصادی را بسیار مهم و اثرگذار ارزیابی کردهاند. انتقال از «دولتی ورشکسته» به دولتی با رشد اقتصادی متوسط ۶ درصد، فاصله قبل و بعد دولت شهید رئیسی را نشان میدهد و بسیار ارزشمند است و حتماً در خاطره ملت ایران میماند.
🔸اما آنچه مردم در دورههای گذشته در روزمره زندگی با آن مواجه بودند با آنچه در تلاش دولتها بود، فاصله داشت. در این میان دولت شهید رئیسی تلاش زیادی کرد تا این فاصله را بردارد اما دوره آن کوتاه شد و بسیاری از نیات اقتصادی و اقدامات آن توسط مردم لمس نشد.
🔸اگر ایران در قاب اکثریت دیده نشود آسیب میبیند. از این رو مردم باید با حضور حداکثری خود، یک اتفاق نیروبخش شکل بدهند تا دولت برآمده از آن با انرژی بیشتری در جهت رفع مشکلات و ساخت درست آینده گام بردارد.
#یادداشت_روز
👇👇👇
https://kayhan.ir/001DgR
@Kayhan_online