.
#شهید_علیاکبر_شاهمرادی
در سال 1339 خانوادهی شاهمرادی در تهران به شادباش تولد فرزندشان گرد هم جمع آمدند، پدر نامش را بهروز نهاد، اما چندی بعد به علت علاقه به خاندان عصمت و طهارت نام او را به علی اکبر تغییر دادند. در سن 8 سالگی با قرآن آشنا شد و در یک روز سورهی بقره را حفظ کرد، تا جاییکه در اندک زمانی توانست جز قاریان ممتاز، برندهی یک مدال طلا باشد. علی اکبر پس از اخذ مدرک دیپلم با معدل 19 در رشتهی مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ادامهی تحصیل داد و در ضمن تحصیل و حضور در نماز جماعت در صف سربازان روح ا... قرار گرفت. شاهمرادی در هنگام اقامهی نماز جماعت عید فطر توسط دکتر مفتح مسئولیت انتظامات را پذیرفت و در روز 21 و 22 بهمن ماه سال 1357 در کنار مردم غیور ایران برای تسخیر کلانتری 6 از هیچ کوششی دریغ نکرد.
بعد از پیروزی انقلاب و سیر نزولی و انحرافی دانشگاهها خواستار اجرای انقلاب فرهنگی شد و در اردوی دفتر تحکیم وحدت دانشجویان به عنوان فرماندهی نظامی اردوگاه انتخاب شد. بعد از تشکیل سپاه پاسداران عضو گردان 8 حدید در پادگان ولی عصر(عج) گردید . تا اینکه جنگ تحمیلی او را به صحنههای رزم کشاند.در چند عملیات فرماندهی گردان 8 حدید را بر عهده گرفت.
حضور در عملیات بازی دراز باعث شد، شاهمرادی به سختی مجروح گردد، با بازگشت به تهران به مدت سه ماه از بیت امام محافظت نمود و برای مدتی حفاظت از مجلس شورای اسلامی را بر عهده گرفت. قبل از شهادت مدتی به عنوان جانشینی پادگان ولی عصر(عج) منصوب گردید.
او سرانجام در خرداد ماه سال 1361 در عملیات بیت المقدس در خرمشهر در سن 20 سالگی سر بر خاک نهاد و جانش را نثار الله نمود.
@bank_aks