پیام یکی از اقایان عضو کانال
سلام
اول از همه باید تشکر کنم بابتنشر چنین مطلبی
دوماینکه خواهش کنم که چنین جنس کارها رو ادامه دهید و بیشترش کنید
و اما نظرم در مورد این صوت باید بگمک این کلیپ رو باید خانم های ایرانیی بشنوند که به وقت ازدواج و برای تعیین مهریه فقط مسلمان هستند و به وقت طلاق یا طلب مهریه و نفقه ولی اگه وظایفی ک همین اسلام ب عهده ی خانم ها گذاشته رو بهشونگوشزد کنی به یکباره میشن فمنیست و روشنفکر و غرب گرا و آزادی های ظاهری زنان غرب رو پتک میکنن تو سر مردشون میزنن.
عرف مضخرفی ک حول ازدواج و مهریه توی ایران راه افتاده قطعاً به ضررخانم هاست.
در صورتی ک طبق گفته ی اینخانم توی غرب چیزی به نام مهریه نیست.
بنظر منکه زنان ایران در دوره ی کنونی خوشبخت ترین انسان های روی زمین هستند. یه نفر بخاطر نیازی ک تو وجود دو طرف هست موظف به تامین تمام مخارج شون میشه که یک افسار به نام مهریه به گردنش بستن و دادن دست خانم که هر طرف دلش خواست بکشه و هر کار دلش خواست بکنه.
بی شک یکی از گلایه ها و شکایت های شخص خودم که در روز قیامت از خدا میپرسم و به ایشون میگم ظلم بزرگی است ک به اسم قانونی ک خدا گذاشته به مرد های ایرانی مثل خودم میشه .
بی شک یکی از بزرگترین ظلم ها ک در کشور رواج داره مهریه است که خیل از زندگی ها رو متلاشی و خیلی جوان ها رو از ازدواج منصرف کرده.
بی تعارف اگه عقل الانم رو داشتم هرگز ازدواج دائم نمیکردم . نمیگم تن به فعل حرام میدادم نه . چنین چیزی از من و هفتصد نسل بعد از من به دور ولی هرگز تن به ازدواج دائم نمیدادم هرگز چنین مهریه سنگینی ک الان دین هست به گردن من و اهرم فشار به دست همسر و مادر و پدر از خدا بی خبرش بر سر من رو قبول نمیکردم . بی شک روز حساب از پدر زن و مادر زنم نمیگذرم بخاطر توهین ها و تحقیر هایی ک بخاطر بی پولی م بهم کرده و میکنن و تهدید مهریه ک به اجرا میزارن و فلان .
من چه گناهی کردم ک میخواستم پاک زندگی کنم و از راه حلال نیاز خودم رو بر طرف کنم؟
حقیقتاً مهریه ظلمی است ک به مرد های ایرانی میشه. ایرادم به حکم خدا نیست ایرادم به عرف مسخره ی کشور هست.
مدعیان فرهنگی هم ک فرهنگ سازی رو فقط بلد بودن در راستای کاهش جمعیت بکنند.
#بانوی_تمدن_ساز
منتظر دریافت نقد و نظر اعضای محترم هستیم 🌸
https://eitaa.com/joinchat/3589996566C30f040f3b9