🔰اغماض در سلایق؛ اصرار بر اصول
♻️رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اخیر خود با بسیجیان در بخش توصیهها به نکات مهمی اشاره کردند کردند که یکی از آنها پرهیز از دوقطبی سازی جامعه بر اساس اختلاف سلایق سیاسی بود. نخست بکوشیم ببینیم مشکل اساسی در این باره چیست.
♻️مسئله اساسی در اینجا صفر و صدی دیدن قضایا و عملکرد عناصر سیاسی است. در اینجا گویی قانون "همه یا هیچ" حکمفرماست. یعنی اگر عناصر سیاسی "همه" سلایق و خصلتهای سیاسی ما را ندارند، گویی "هیچ" محدوده و عقاید مشترکی با يکديگر نداریم. گاه توجه نمیشود که بین صفر و صد اعداد و نقاط دیگری نیز هست. اینکه نیروهای سیاسی که همفکر و هم سلیقه ما نیستند، پس دقیقا در نقطه مقابل ما هستند،پدیدهای مخاطرهآمیز است. مشکلات سیاسی و اجتماعی ناشی از آن نیز دقیقا از همین جا آغازمیشود. چرا که به فرمایش رهبر حکیم انقلاب اسلامی ایجاد دو قطبی های کاذب، بیفایده و البته پرضرر است.
♻️رهبر معظم انقلاب صریح و با تأکید از اینکه سخنرانی برخی چهرههای سیاسی در حرم حضرت معصومه و حرم حضرت امام خمینی از سوی عناصر دلبسته به نظام و براساس دوقطبی سازی های ذهنی، دچار اختلال میشود تذکر داده و فرمودند "بنده با این کار مخالفم! با این نوع تخریب کردنها و سروصدا کردنها موافق نیستم، من مخالفم"؛ در جای دیگری فرمودند "اینکه عدهای برخی را ضدولایت و ضدبصیرت بنامند و شعار بدهند، نظیر آنچه اخیراً در قم روی داد، اقدامی غلط است و بنده کاملاً مخالف این کارها هستم."
♻️شاید اگر در پیامدهای خسارتآمیز این گونه دوقطبی سازیها قدری درنگ شود، این وضعیت بکلی رخت بربندد. در چند نوبت رهبری تاکید کردند که "این کارها به ضرر کشور و خلاف شرع است." یا آنکه بیان داشتند"بنده با این جور کارها مخالفم. بارها به مسئولین و کسانی که میتوانند جلوی این موارد را بگیرند، تذکر دادهام...تشخیص ما این است که این کارها به ضرر کشور است، این کارها به نفع نیست."
♻️پیامدهای این اعمال در جامعه آن است که اخلاق عمومی را زایل میکند؛ خشم و نفرت در جامعه میپراکند؛ انسجام اجتماعی را دچار مشکل میکند؛ چهره و شخصیت جهانی نظام را مخدوش میسازد. راه توطئهگری دشمنان را هموار مینماید.بر اساس بیانات رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، در زمینه مواجهه با عناصر و نیروهای سیاسی راهکار اساسی نیز آن است که بر اصول ایستادگی کرد و در سلایق اغماض به خرج داد؛ یا آنکه بین نقاط قوت و ضعف چهرهها، جریانهای سیاسی و دولتها جمعبندی بندی کرد و محاسن و کاستیها را با هم دید و سپس قضاوت کرد.