✋
عراقچی: دست ما در مذاکره بسیار پُر است
حادثه نطنز عزم ما را برای پیشرفت در عرصه هستهای و مذاکرات، قویتر کرده است. دست ما الان بر خلاف آنچه ممکن است بعضیها فکر کنند در مذاکره بسیار پرتر است. ما به وین نیامدهایم که وقت تلف کنیم. با قوت و قدرت در مذاکرات حاضر میشویم. هدف ما رفع همه تحریمهاست و اگر ببینیم چنین ارادهای وجود ندارد، مذاکره ادامه پیدا نخواهد کرد.
🔵
آمریکا: غنیسازی ۶۰ درصدی، جدیت مذاکرات را زیر سوال میبرد. سخنگوی کاخسفید: هدف ما همچنان گفتوگوهای غیرمستقیم با ایران است ولی آغاز غنیسازی ۶۰ درصدی اورانیوم توسط ایران، جدیت آنها در گفتوگوهای وین را زیر سوال میبرد.
🔵
کانال ۱۲ اسرائیل: حمله به کشتی اسرائیلی تلفات جانی نداشته است اما خسارات وارده قابل توجه است.
این کشتی اکنون برای بررسی خسارت وارد شده به بنادر امارات متحده عربی منتقل می شود. علی رغم هدف قرار دادن کشتی، ایران ممکن است آخرین حرف خود را درباره عملیاتی که در نظر دارد نگفته باشد. یک مقام بلند پایه اسرائیلی ایران را به این حمله متهم کرد و گفت احتمالا کشتی مورد اصابت موشک دور برد قرار گرفته است./ صداوسیما
✅
کانال جامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانه ای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155