✍️چندفراز از وصیت نامه
#روحانی_شهید #علیرضا_علیجان_پور
🌷شهادت 1365/02/11🌷
🔻رژیم بعث عراق به سرکردگی صدام و اربابانش جنگ را بر ما تحمیل کردند. هدف و مقصود آنها به جز نابودکردن اسلام و انقلاب اسلامی، چیزی دیگری نیست.
🔻🔻انقلابی که به فرماندهی امام زمان –روحی وارواح العالمین لتراب مقدمه الفداء- و رهنمودهای حکیمانه حضرت امام امت- روحی له الفداء- و با فدا کردن شهیدانی چون آیت الله سعیدی ها و آیت الله مصطفی خمینی ها به پیروزی رسید و یا خون آیت الله بهشتی ها و شهدای محراب و دیگر شهیدان با فضیلت به تداوم رسید و می رود که جهان را زیر سایه رحمت خود بگیرد، هیچ وقت با ترقه بازی های صدام شکست نخواهد خورد،
🔻در این موقع حساس همه ما مسؤولیم جبهه ها را گرم نگه داریم و این را بدانید که ما در مقطع حساسی به سر می بریم و اگر خدای نخواسته اسلام شکست بخورد تا مدت ها نمی توانیم سربلند کنیم؛
🔻🔻به همه بگویید که من با چشمی باز و دلی با بصیرت در این راه گام نهادم و شهادت آرزوی من بود و من به ندای امام عزیز لبیک گفتم و به سوی میعادگاه عاشقان الله رهسپار شدم تا بتوانم خدمتی به اسلام عزیز کرده باشم واین راه را آگاهانه و عاشقانه انتخاب نمودم
🔻این مرد الهی را بهتر بشناسید. او است که نائب بر حق ولی عصر-عجل الله تعالی فرجه- است و شما با اسلام و انقلاب اسلامی باشید تا او این نهضت را به صاحب اصلی اش یعنی امام زمان تحویل دهد.
🔻🔻و بدانید که دشمنان سیلی خورده انقلاب اسلامی به این فکر هستند که مردم را از روحانیت عزیز جدا کنند آگاه باشید که به قول امام، مملکت بدون روحانیت مثل مملکت بدون طبیب است.
🔻وای ملت هوشیار! مواظب حرکت های شیطانی باشید. از ]جمله[ آن حرکت های شیطانی این است که بین امت حزب الله اختلاف بیندازند. خیلی مواظب باشید که خطر اختلاف بسیار بزرگ است. از جمله حرکتهای شیطانی، اشاعه فساد است. از جوانان حزب الله می خواهم با رهنمودهای تربیتی دانشمندان اسلامی و با همکاری مسؤولین محترم، با این مسأله به خوبی برخورد نمایند و بدانید خطر این مسأله کمتر از اختلاف نیست.
🔻🔻ای ملت قهرمان، ای بزرگمردان وادی عشق وایثار! اگر چه سختی ها و مشکلات در این راه هست ولی بدانید هدفتان بسیار بزرگ و مقدس می باشد؛ تاریخ نامتان را به بزرگی یاد می کند. ثابت و استوار باشید که هستید واز شهادت فرزندانتان محزون مشوید که در امتحان خداوند پیروز درآمدید.
🔻از خواهران خود و خواهران دینی خواستارم که با حجاب خود محافظ خون شهدا باشند. چون شهدا به خاطر اجرای احکام الهی شهید می شوند که یکی از آنها همین حفظ حجاب است و همچنین خواستارم که بچه هایتان را خوب تربیت کنید
💥انتشار بمناسبت سالروز شهادت