🔺"ایستگاه صلواتی در خدمت مسافران: مهربانی و نوشیدنی در ناحیه حضرت ابوالفضل (ع) آوج"
در یک اقدام بشردوستانه و معنوی، حوزه بسیج شهدای شهیدآباد، ایستگاه صلواتی موقتی را در برنامه بازرسی خود در ناحیه حضرت ابوالفضل (ع) آوج برپا کرد. این ابتکار، هدفی دوچندان داشت: توزیع شربت خنک و تازه میان مسافران خسته و همچنین ایجاد فضایی صمیمی و معنوی برای آنها.
ایستگاه صلواتی با استقبال گرم مسافران مواجه شد. داوطلبان حوزه بسیج با لبخند و مهربانی، شربتهای تازه و خوشمزه را به همراه نوشیدنیهای انرژیزا، به مسافران ارائه میکردند. این حرکت نه تنها خستگی را از تن مسافران بیرون کرد، بلکه لحظاتی دلنشین و پرمعنا را رقم زد.
این رویداد، نمادی از اتحاد و همدلی بود که در آن، داوطلبان با صرف زمان و انرژی خود، نشان دادند که چگونه میتوان با یک حرکت ساده، شادی و راحتی را به دیگران هدیه داد. مسافران نیز با قدردانی از این میهماننوازی، از گرمی و صمیمیت داوطلبان قدردانی کردند.
حوزه بسیج شهدای شهیدآباد با این اقدام، نه تنها به نیازهای جسمی مسافران توجه کرد، بلکه با ایجاد فضایی معنوی، یادآور ارزشهای انسانی و اسلامی بود. این ایستگاه صلواتی، نمادی از مهربانی و اتحاد در جامعه محلی آوج شد.
🔍
eitaa.com/velayatnewss
🔍
Velaiatnews.com
🔍t.me/velaiat1362
🔍
@velayatnews1