📌 جنگ شناختی و سواد رسانهای: آمادگی در برابر تهاجمات صهیونیستی
🔹در یک نشست الهامبخش در منطقه حضرت ابوالفضل(ع)، خانم کریمی، مسئول جامعه زنان، بر اهمیت سواد رسانهای و آمادگی در برابر جنگهای شناختی تأکید کرد. این رویداد که در تاریخ ۳ خرداد ۱۴۰۴ در زینبیه روستای هرایین برگزار شد، با حضور فعال اعضای پایگاه حضرت خدیجه و اهالی روستای خسروآباد، به بررسی پیچیدگیهای جنگهای مدرن پرداخت.
🔹خانم کریمی در سخنرانی خود، با اشاره به تهاجمات صهیونیستی در فضای رسانهای، بر لزوم آگاهی و هوشیاری جامعه تأکید کرد. او گفت: "در عصر اطلاعات، جنگهای شناختی ابزار قدرتمندی برای کنترل ذهن و شکلدهی افکار عمومی است. ما باید مهارتهای سواد رسانهای را بیاموزیم تا بتوانیم اخبار جعلی و تبلیغات دشمن را تشخیص دهیم."
🔹این نشست با هدف توانمندسازی زنان و جوانان منطقه در برابر تهاجمات فکری و فرهنگی برگزار شد. شرکتکنندگان در مورد راهکارهایی برای تقویت مقاومت فکری و ایجاد فضای رسانهای سالم بحث و تبادل نظر کردند.