📌متن شبهه👇
اطراف تل زینبیه در کربلا رو داشتند حفاری میکردند که خون تازه از زمین جوشید که کار رو متوقف کردند. امکان اینکه صحت داشته باشه این موضوع وجود داره ؟ اخه جوشیدن خون مربوط به عاشوراست طبق گفته همسر رسول اکرم ص.
📌پاسخ به شبهه👇
1️⃣براساس روایات متعدد، ام سلمه مقداری تربت در شیشه داشت که روز عاشورا خون آلود شد یا اینکه خون تازه در زیر سنگ ها دیده می شد اما در مورد اینکه همه ساله چنین اتفاقی می افتد روایتی نیافتیم.
B2n.ir/x26607
2️⃣صرف نظر از بررسی سندی روایات یاد شده، باید گفت دست کم این روایات، نشانگر آن نیستند که هر فردی در هر کجا و در طول زمان، قطعهای از خاک کربلا را به همراه داشته باشد، آن خاک در عاشورا خونآلود خواهد شد.
B2n.ir/h38581
✍️هیچ دلیلی بر انحصار قدرت خداوند نیست. لذا فارغ از صحت و سقم مطلب مذکور، عقلا بعید نیست که خداوند بخاطر مصالح و حکمت هایی، اموری را در هر زمان و مکانی که بخواهد انجام بدهد؛ در حالی که به صورت طبیعی غیر ممکن به نظر می رسند!
╭┅──────┅╮
@porseshgar
╰┅──────┅╯