🟢
فضای مناظرات دیشب:
🔻زاکانی: سپر قالیباف و اقدام به تنش زایی های بچه گانه
#جلیلی : برنامه محور لکن مثل حضرت موسی نیاز به شرح صدر داشته یعنی متاسفانه برنامههای خود را برای مخاطب پیش فرض گرفته و مثل همیشه اخلاق مدار.
🔻
#قالیباف : بازی وسط لحاف و با برنامه.
و شاید از نظر گفتمان انقلاب آنچنان پذیرفته نباشد ولی این همان چیزی است که ایشان نیاز داشت و سعی دارد در ادامه آرام بره و آرام بیاد تا کسی بهش شاخ نزنه چون در شرایط فعلی با همین فرمون پیروزه.
🔻پزشکیان: پدیده ی اخلاق البته بی برنامه بود چون بمانند بقیه آمادگی قبلی و سابقه ی نامزدی نداشت همچنین ایشان از افرادی بود که بر مهمترین نیاز جامعه تاکید کرده یعنی علارغم حملاتی که گاها از سوی قاضیزاده و زاکانی متوجه ایشان میشد سعی داشت بر وفاق و انسجام ملی تاکید و از طرح مسائل رادیکال پرهیز کند که جای تقدیر دارد!
امری که همیشه برگ برنده ی اصلاحات بشمار می آمد از همین رو مواضع ایشان نتوانست موجب تحریک قشر اصلاح طلب شود
👌همچنین باید گفت پزشکیان عیار یک اصلاح طلب انقلابی است بنابرین جریان اصلاحات باید بداند راه جبران نیرو سوزی طی سالیان اخیر از مسیر پزشکیان میگذرد.
🔻قاضی زاده: شخصی که توانست خود را نماینده شهید رئیسی معرفی کند و با زبان گویای خود میتوانست نقش هارون را برای موسی (جلیلی)ایفا کند برعکس زاکانی که بسمت قالیباف حرکت میکرد! ایشان بسمت جلیلی مایل بود.
🔻پور محمدی: فردی که سعی داشت خود را اپوزیسیون معرفی کند و این در حالی است که ایشان در تمام دولتها حضور داشته و این بیشتر به فیلم شبیه بود به عبارتی ایشان سعی داشت نقش روحانی ۹۲رو بازی کند تا شاید نظر اصلاح طلبا و اعتدالیون رو از پزشکیان بسمت خود جلب کند.
📌و نکته ی آخر: بیشترین سود از عدم تنش در مناظرات را قالیباف برده چراکه اگر فردی مثل عارف یا جهانگیری حضور میداشت لااقل با پرداختن به چند مورد از اتهامات پیش آمده دست به تخریب ایشان زده امری که بشدت قالیباف را آسیب پذیر کرده(فعلا مساله حقیقت داشتن یا نداشتن اتهام نیست)
👆👆👆👆👆👆
تحلیل یکی از دوستان
@basirat283