🔴
سیاست های اقتصادی، تحریم گریز یا تحریم پذیر...
▫️این روزها که فریاد انتقام سخت، گوش ها را می نوازد و دشمن صهیونیستی را در ترس و دلهره قرار داده است، جبهه داخلی دشمن وارد فاز عملیاتی شد و بار دیگر با سلاح دلار و سکه و بورس به کارزار با نظام اسلامی آمده است. منطقی ترین سخن در باب هر نوع دشمنی و خصومت ورزی، ایجاد جبهه محکم در قبال تهدیدات است.
▫️اینک پرسش آن است که اگر تهدید نظامی دشمن را می توان با موشک های دور برد، جواب گفت، سلاح مبارزه با دشمن نفوذ کرده در ساختار اقتصادی و پولی کشور کدام است و سلاح مقابله با آن را در کجا باید جستجو کرد؟ اشتباه نکنید، شاید آدم های حاضر در عرصه تصمیمات اقتصادی، پولی و بانکی، انقلابی و دلداده نظام باشند، آنچه مهم است، خروجی عملکرد آنها است که به شدت در تقابل با حکمرانی اسلامی و دینی ارزیابی می شود. مشکل در کجاست؟
▫️مشکل آنجاست که همین افراد سالم و متدین، به این باور رسیده اند و یا به تعبیر دقیق تر، این باور بر آنها تحمیل شد که راه چاره تنها در حرکت بر مسیر اقتصاد آزاد و سرمایه داری غربی است و همه ملت های دنیا نیز ناگزیر از حرکت بر مدار آن هستند. متأسفانه علی رغم اختلافات جریان های سیاسی در کشور، در این مورد با هم هیچ اختلافی ندارند و هر دو جریان سیاسی هر گاه بر اریکه قدرت تکیه زدند، نسخه اقتصادی بانک جهانی را قبله آمال خویش قرار داده و شتابان، تحقق توصیه های آنها را مبنای کار خود قرار می دهند!
▫️با چه زبانی باید این حرف منطقی را به گوش آقایان اقتصادی رساند که نسخه اقتصادی برآمده از لابراتوارهای فکری غرب، نقش بازدارندگی و تقابل را در ایران ایفا می کند و بازوی قدرتمند تحریم همه جانبه در داخل تلقی می شود. همان کانونی که تحریم ها را می نویسد، نسخه اقتصادی نیز تولید می کند و مضحک آنجاست که کسانی ساده لوحانه می خواهند با این نسخه، تحریم ها را از کار بیندازد و حال آن که هر دو نسخه توسعه و تحریم، نگارنگان واحد دارند.
▫️خسارت این نوع نگاه ساده لوحانه، تبدیل وزارت اقتصاد، بانک مرکزی و سازمان بورس به شعبات داخلی اجرای دقیق تحریم ها از یک سو، و مهار سیاسی و نظامی کشور از سوی دیگر است، زیرا هر گاه نظام اسلامی با موضوعات سیاسی و تهدیدات نظامی مواجه شد، شاخه داخلی دشمن در اقتصاد فعال شده و نقش بازدارنده را به نفع دشمن بازی می کند.
همه شواهد و قرائن نشان می دهد که تیم اقتصادی دولت، سخن و حرف تازه ای در حوزه اقتصاد ندارد، چنانچه همین بی برنامگی را در حوزه فرهنگ از تیم فرهنگی دولت مشاهده می کنیم. دولت و مجلس انقلابی باید حرف جدیدی در اقتصاد و فرهنگ و نظائر آن داشته باشند و اگر قرار بر حرکت پُر خطای گذشته باشد، جریانات اصیل انقلابی هرگز سکوت نکرده و به وظیفه خود که ایستادن در کنار مستضعفان و فریاد به نفع آنان است، ادامه می دهند.
۱۹ فروردین ۱۴۰۳
حوزه علمیه قم، شکریان آملی
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌
@howzehenghelabi
╰┅───────────┅╯