💢
ایران تا آخر در کنار سوریه است
🔹مشاور رهبر معظم انقلاب با مرور نقش غلط ترکیه و همراهی این کشور با سیاستهای آمریکا و انگلیس و فرانسه در لیبی گفت: «حکومت ترکیه برای اینکه از این میراث باقیمانده از تلاش بیگانه در تجزیه لیبی عقب نماند، به مجموعه تحت اشراف آمریکا پیوست و شروع به موضعگیری و اقدام به حمایت از بخشی از تجزیهگران در لیبی کرد و بعد از ماجرای لیبی، نوبت به سوریه رسیده بود.»
🔸«علی اکبر ولایتی» دراینباره توضیح داد: «قبل از این حوادث، ترکیه چنان به سوریه نزدیک شد که جلسات مشترک هیئت دولت دو کشور در دمشق و غازی انتب متناوباً تشکیل میشد. آنچه مورد تأسف است، این است که ترکیه نیز ناگهان 180 درجه تغییر مسیر داد و اصلاً قضیه تشکیل هیئت دولت مشترک دو کشور را به فراموشی سپرد و مدعی شد که سوریه حقوق اقلیتها را رعایت نمیکند و همانند کاری که در لیبی انجام داده بود، در سوریه تکرار کرد.»
🔹وی در ادامه سخنان خود درباره مسائل امروز سوریه گفت: «آمریکا، صهیونیستها و کشورهای منطقه اعم از عرب و غیرعرب باید بدانند که جمهوری اسلامی ایران تا آخر از حکومت سوریه حمایت خواهد کرد.»
┄┅┅┅┅♦️
BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷|
basirat.ir
🇮🇷|
@basirat_fa