نصرالله: دشمن امروز به بزرگترین فریبکاری و گمراهسازی علیه مقاومت روی آورده است
🔹سید حسن نصرالله در مراسم تشییع شهید فؤاد شکر گفت:
🔹دشمن در جریان ترور سید محسن (فواد شکر) ساختمان مسکونی را که خانواده ها و کودکان در آن سکونت داشتند، هدف قرار داد.
🔹ترور شهید سید محسن منجر به شهادت هفت نفر از جمله یکی از برادران ایرانی و زخمی شدن دهها زن و کودک شد.
🔹جنبش های مقاومت، فرماندهانشان هم همانند رزمندگان آنها به شهادت می رسند.
🔹دشمن به ضاحیه جنوبی بیروت تجاوز نظامی کرد و ساختمانهای مسکونی را هدف قرار داد و غیر نظامیان اعم از زنان و کودکان را به شهادت رساند و فرمانده بزرگی در مقاومت را به شهادت رساند.
🔹دشمن اینگونه القا کرده که آنچه در ضاحیه جنوبی رخ داد، پاسخی به بمباران مجدل شمس (جولان اشغالی سوریه) است.
🔹دشمن پیش از این تجاوز القا می کرد که آنچه انجام خواهد داد، پاسخ است، ما این ارزیابی آنها و ادعاهای آنها را هرگز نمی پذیریم.
🔹آنچه رخ داد، بخشی از جنگی است که از زمان تشکیل رژیم صهیونیستی در سال 1948 با پشتیبانی آمریکا آغاز شده و همچنان ادامه دارد.
🔹دشمن امروز به بزرگترین فریبکاری و گمراه سازی از طریق متهم کردن ما به اینکه ما قاتل کودکان مجدل شمس هستیم، دست زده است.
┈┈••✾•🌿🌺•✾••┈┈
✅️ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
https://eitaa.com/basiratamol1_ir
https://eitaa.com/basiratamol2_ir
https://splus.ir/basiratamol1_ir
https://splus.ir/basiratamol2_ir