🔶شکستی که خبر از قدرتمندی ایران می دهد
کشورهای صاحب فناوری های نوین از جمله صنعت ماهواره ای و موشک های ماهواره بر تجربه های فراوانی از پرتابهای موفق و ناموفق در این عرصه دارند و کشورهای که در این حوزه سابقه کمتری دارند احتمال خطاهای آنها بیشتر خواهد بود.
قدیمی تر ها به یاد دارند که در دهه ۸۰ میلادی آمریکا فضا پیمای چلنجر خود را با ۷ نفر فضانورد به فضا فرستاد اما پس از ۷ دقیقه پرتاب آن، این فضا پیما منفجر شد و اثری هم از فضانوردان آن باقی نماند، اما کسی دانشمندان فضایی آمریکا را ناامید نکرد و آن شکست مقدمه موفقیت های بعدی آنها شد.
هرچند ما از از عدم موفقیت ماهواره دانشگاه امیرکبیر در قرار گرفتن در مدار ناراحتیم، اما به دانشمندان خود افتخار می کنیم و مطمئنیم این شکست مقدمه قدرتمندی ایران در عرصه فضایی است، مگر چند کشور در دنیا هستند که جرات و دانش ورود به حوزه پرتاب ماهواره به فضا دارند!
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir