🔻 آغاز کنفرانس امنیتی مونیخ با سخنرانی زلنسکی؛ «جالوت باید شکست بخورد»
🔹 کنفرانس امنیتی مونیخ روز جمعه ۱۷ فوریه (۲۸ بهمن) با سخنان ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین آغاز به کار کرد.
🔹زلنسکی در اظهارات خود خواستار سرعت گرفتن تلاشها برای کمک به اوکراین شد و گفت: «ما باید عجله کنیم. ما به افزایش سرعت در توافقها و تحویل تجهیزات نیاز داریم تا جلوی روسیه را بگیریم.»
🔹 رئیس جمهوری اوکراین که از طریق تماس ویدئویی در این جلسه حاضر شده بود، اضافه کرد: «مسئله فقط این نیست که اوکراین باید ببرد. مسئله این است که جالوت باید ببازد و هیچ جایگزینی به جز پیروزی اوکراین در این جنگ وجود ندارد.»
🔹کییف، پس از دریافت وعدههای کشورهای غربی برای تانک و مهمات بیشتر، اکنون چشم خود را به جتهای جنگنده دوخته است. با این حال تا کنون کشورها، عمدتا از بیم بالا رفتن تنش بیشتر با روسیه، از ارسال این دست تسلیحات به اوکراین خودداری کردهاند.
✍ جالوت پهلوان تنومند فلسطینی که به دست حضرت داوود کشته شد. قرآن کریم در نقل ماجرای جنگ فلسطینیان با بنی اسرائیل، از جالوت یاد کرده است. پیروزی حضرت داوود در جنگ با جالوت، نماد پیروزی اهل ایمان است.
🔹یهودیت راه پیشرفت را از مسیر دین و دین دار کردن ملت شان می بیند و در نقطه مقابل تلاش می کند اعتقادات مسلمانان را تضعیف کند.
https://eitaa.com/joinchat/1580466224Ca380cadff4