⚡️گزارشهایی وجود داشت که با وجود تقاضا در کشورهای همسایه، مقررات دولتی مانع صادرات محصولات مرغداران بوده و یک وجه معدومسازی جوجههای بیزبان، بیاعتنایی به درخواستهای مکرر فعالان صنعت مرغداری برای اخذ مجوز صادرات بوده است. تصویر نامه پیوست نشان میدهد پس از رخ دادن فاجعه، مجوز صادرات امضاء شده است.
▪️این مسئله نشان میدهد هوشمندسازی نظام مقررات، یک خلاء بزرگ در دستگاه اجرایی کشور است. اینکه یک بخشنامه صادر شده و رابطه آن با تحولات قطع شود، زمینه برای فجایعی اینچنین فراهم میشود.
▫️درباره همین بخشنامه نیز اگر هوشمند رفتار نشود و بدون احصاء هوشمند میزان تولید و نیاز داخل و تعیین سهمیه صادراتی، دروازه صادرات به روی تولیدات گوشت مرغ باز شود، فاجعهای دیگر ممکن است در تامین نیاز داخل به وجود بیاید.
🔸لذا از وزیر محترم جهاد کشاورزی انتظار میرود دستور دهند بخشنامه صادر شده بازنگری شود. ما نیازمند ثبات در رویه و مقررات هستیم، منتهی این مسئله نافی هوشمند بودن رویهها و مقررات نسبت به تامین امنیت غذایی در داخل و گسترش بازارهای صادراتی نیست. کمیتهای باید متولی تعیین سهمیه ادورای صادرات متناسب با ظرفیت تولید و میزان تقاضای بازار داخل باشد.
✍سید یاسر جبرائیلی
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍
@basirrat_ammar