صفرتاصفر
🔴اگر در ماه صفر سالی جنگی در جایی آغاز شود و مرگ و میری رخ دهد و کم کم در طول یک سال در بخشهای دیگر جهان نیز جنگ روی دهد، آن جنگ و دیگر جنگها، جنگهای پیشدرامد ظهور خواهند شد.
🔴اگر در ماه صفر امسال میان ایران و اسرائیل جنگ روی دهد، از دیدگاه روایی و نیز اگر آغاز این جنگ در ماه شهریور باشد، از دیدگاه نجومی و تکرار تاریخ جالب توجّه خاهد بود!!! یادتان هست که جنگ هشت ساله ایران و عراق نیز در شهریور ماه 1359 آغاز شد!!! هنوز قضاوت در این باره زود است و باید صبر کنیم و ببینیم که در مقدّرات الاهی چه سرنوشتی برای مردم ایران رقم خُورده است.
♦️«ماه صَفَر» و ظهور
هر گاه خداوند بخواهد خاندان محمّد (ص) را چیره گرداند، جنگ را از صَفر تا صَفر پیش میاندازد، و آن رویداد در آستانۀ قیام مهدی (عج) است
📚 الصراط المستقیم، ج 2، ص 285
صفر دومین ماه از ماه های دوازده گانۀ سال هجری قمری است، و از روایات اسلامی بیانگر رویداد های آخرالزمان بهره گرفته میشود که بی گمان، هر گاه خدای متعال بخواهد امام مهدی (عج) را بر جهانیان چیره کند، میان آنان، به ویژه در خاورمیانه، جنگ هایی خونین و آشوب هایی فراگیر را در یک سال، پیش میاندازد که از صَفر پیش از قیام امام زمان آغاز، و در محرّم سال قیامش و یا مدتی بعد از آن، پایان داده می شوند.
و چنین می نماید که آغاز جنبش های «اصهب مروانی» و ابقع در عراق و «اعرج کندی» در لیبی و عثمان سفیانی در شام، همان آغاز آشوب ها و جنگ هایی باشند که در این بازۀ زمانی «ماه های رجب و صَفَر» روی می دهند، و خداوند داناتر است
🔸 شایان یادآوری است که بی گمان، ماه صَفر در روزگار نادانی عربها، به بدشگونی شناخته شده بود، و عربها باور داشتند که صَفر ماه فرود آمدن ناشادمانیها و ناخوشی هاست
@basirt8