✍️ یادداشت
📌 دنیای الحاد و چالش های ارزشگذاری
🔸 دین داری هیچگاه در طول تاریخ بشر محو نشده بلکه جلوههای آن تغییر پیدا کرده است. رفتارهای انسان همیشه بر اساس باورهایی است که به آنها یقین یا اطمینان دارد. گاهی ریشه و منشا این باورها، مسائل عقلانی و واقعی بوده و گاهی آنها را براساس توهم و خیال قبول کرده است. فایده داشتن، اثرمندی و ارزشگذاری، یکی از مسائلی است که از سوی خداناباوران پیرامون گزارههای دینی مطرح میشود. چیستی آوردههای دین داری برای انسان یکی از چالشهای مهم در فلسفه دین است.
🔹 تفکر آتئیستی تلاش خود را در راستای حذف خدا از باورها و محدود ساختن زندگی انسان در دنیای مادی منحصر کرده است. بر اساس اعتراف دانشمندان ملحد و خداناباور، نتیجهای جز نابودی اخلاق و نسبیت در معرفت برای باورهای آتئیستی وجود ندارد. مهمترین پیامد خطرناک و مهلک آتئیسم آن است اگر کسی خود را آتئیست دانست، برای رسیدن به آزادی موهوم، هیچ حد و مرزی را برای خود قرار نمیدهد و پس از آنکه خود را محور حق و حقانیت قرار داد، هر عمل زشت و ناپسندی را موجه میانگارد. به همین ترتیب، یک آتئیست به خود این اجازه را میدهد که در ارزشگذاری هر چیزی، خود و تفکرات مسمومش را ملاک و میزان قرار دهد.
🔸 بیشک در زمان غیبت امام معصوم، محدوده برنامههای دنیوی اسلام برای رفاه بیشتر انسانها بسیار کاهش پیدا کرده و حداقلی میشود و شامل مسائلی همچون شرایط کسب و کار و تجارت، مسائل مربوط به رعایت حقوق شهروندی در اجتماع، مسائل مربوط به خوردنیها و آشامیدنیها و بهداشت خواهد شد، اما مهمترین گمشده بشریت در عصر انفجار اطلاعات یعنی آرامش روحی و روانی را باید در تعالیم صحیح دین مبین اسلام جستوجو کرد. آرامشی که مسلمانان از مزار حرمهای اهل بیت علیهم السلام دریافت میکنند، با هیچ دارو و ثروتی دستیافتنی نیست.
🔹 تمام همت انسان در دنیای مادیگرایان برای آسایش هر چه بیشتر زندگی محدود جسمانی صرف میگردد و با این حال، به دلیل وجود استعمار و استثمار از سوی ثروتاندوزان جهانی، جمعیت بسیار زیادی در جوامع غیر دینی و غیر اسلامی از این آسایش دنیایی محروم شدهاند.
🌐 جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید:
https://btid.org/fa/news/211248
📎
#مقالات_مناسبتی
📎
#کلام
📎
#آتئیست
🌎 کانال بیان ناب
╭┅─────────┅╮
🌺
@BayaneNab
╰┅─────────┅╯