پی نوشتهای غزل گلایه ام...
۱- حضرت علي عليه السلام فرمودند: بدانيد زمين از حجت خدا خالي نمي ماند ولي خداوند به خاطر ظلم و ستم و اسراف مردم بر خودشان آن ها را از ديدار او نابينا خواهد ساخت( بحارالانوار ج 51ص 113)
و
در توقيع حضرت حجت (عج) به شيخ مفيد آمده: و اگر شيعيان ما – كه خداوند در اطاعتش آنان را ياري دهد- در وفاي پيماني كه از ايشان گرفته شده، مصمم و جدي مي شدند، نعمت لقاي ما از آنان به تاخير نمي افتاد و سعادت ديدار ما با معرفت كامل و راستين نسبت به ما تعجيل مي گشت، پس تنها چيزي كه ما را از آنها پوشيده مي دارد همانا چيزهاي ناخوشايندي است كه از ايشان به ما مي رسد و از آنان انتظار نمي رود.(احتجاج ج2 ص 325)
۲-يكي از ياران امام صادق عليه السلام به ايشان عرضه داشت: به خدا سوگند من تو را دوست دارم و هركس تو را دوست داشته باشد را دوست دارم. اي سرور من چقدر شيعيان شما فراوانند! آن حضرت فرمود: آنان را بشمار. عرض كرد : بسيارند. امام فرمود: ولي اگر آن شماره اي كه توصيف شده اند سيصد و ده و اندي تكميل گردند آنچه را مي خواهند انجام خواهد شد...(غيبت نعماني ص 70)
۳- مامون رقی میگوید: خدمت آقایم، امام صادق(ع) بودم که سهل بنحسن خراسانی وارد شد و به آن حضرت گفت: شما مهر و رحمت دارید. شما اهلبیت(ع) امامت هستید. چگونه از حق خویش باز ایستادهاید،با این که صد هزار شمشیرزن آماده به رکاب در خدمتشما هستند. آن حضرت فرمود: خراسانی! بنشین! سپس به کنیز خود فرمود: «حنیفه!» تنور را آتش کن. کنیز تنور را گرم کرد. آن گاه امامفرمود: خراسانی! برخیز و در تنور بنشین! خراسانی گفت: آقای من! مرا با آتش مسوزان و از من بگذر! آن حضرت فرمود: گذشتم. در اینحال «هارون مکی» که کفشهای خویش را به دست گرفته بود، واردشد و سلام کرد. امام فرمود: کفشهای خود را زمین بگذار و داخلتنور بنشین! هارون بدون معطلی وارد تنور شد. امام صادق(ع) باسهل بن حسن خراسانی مشغول صحبتشد. مدتی بعد، امام به اوفرمود: برخیز و به داخل تنور نگاه کن! خراسانی میگوید: برخاستمو به داخل تنور نظر افکندم. هارون در داخل تنور چهارزانو نشستهبود. مدتی بعد او از تنور بیرون آمد و به ما سلام کرد. امامفرمود: در خراسان چند نفر مثل این مرد دارید؟ خراسانی گفت: بهخدا قسم! یک نفر هم نیست. امام فرمود: «اما انا لا نخرج فیزمانلا نجد فیه خمسه معاضدین لنا نحن اعلم بالوقت»; بدان! ماهنگامی که پنج نفر یاور و پشتیبان نداشته باشیم قیام نمیکنیم. ما نسبتبه زمان قیام داناتریم. (بحارالانوار، ج47، ص123. )
۴-می دونی حضرت علی اکبر چطور بودند؟ هنگامیکه امام حسین علی اکبر را به میدان می فرستاد، به لشگر خطاب کرد و فرمود:« یا قوم، هولاءِ قد برز علیهم غلام، اَشبهُ الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله....... ای قوم، شما شاهد باشید، پسری را به میدان می فرستم، که شبیه ترین مردم از نظر خلق و خوی و منطق به رسول الله (ص) است .
۵-عذاب مقرر بر قوم بنی اسرائیل چهارصدسال بود. پس چون اذیت و رنج بر آنها به طول انجامید چهل روز به درگاه خداوند ناله و گریه کردند، پس خداوند به موسی و هارون وحی فرمود که آنها را از دست فرعون خلاص کند و صد و هفتاد سال را از عذاب آنها کاست.امام صادق علیه السلام فرمودند: « همچنین شما هم اگر انجام دهید البته خداوند بر ما گشایش خواهد داد ولی اگر اینگونه نباشید این امر تا آخرین حد خود به طول خواهد انجامید.(مکیال المکارم / ج ۲ / اوقات و حالات تاکید شده برای دعا / شماره ۴۰)
@bayganiman