🔴
#شبهه
🔅عمر قبل از وفاتش شوراي شش نفرهاي را تعيين كرد سپس سه نفر از آنها دست كشيدند و سپس عبدالرحمن بن عوف كنار كشيد و عثمان و علي باقي ماندند
پس چرا علي از همان اول نگفت كه درباره او به خلافت وصيت شده است؟
آيا بعد از وفات عمر از كسي ميترسيد؟
جواب :
۱. عمر، شورا را به نحوي ترتيب داد كه اگر يك نفر يا دو نفر يا سه نفر جدا شدند آنها را بكشند و اگر دو گروه سه نفري بودند آن طرف كه عبدالرحمنبن عوف باشد ، ممتاز است و حق با اوست و سه نفر بعدي را بكشند و ناچار بايد همه با هم توافق ميكردند.
۲. عبدالرحمن به علي -علیه السلام- پيشنهاد كرد كه با تو بيعت ميكنم به شرطي كه به كتاب خدا و سنت پيامبر -صلی الله علیه و آله- و روش شيخين عمل كني و ايشان فرمودند من ميپذيرم كه به كتاب خدا و سنت پيامبر -صلی الله علیه و آله- عمل كنم و به روش خودم عمل ميكنم نه به روش شيخين و عبدالرحمن گفت پس من با تو بيعت نميكنم و همين بيعت را به عثمان عرضه كرد و عثمان پذيرفت.
۳. وقتي حضرت خليفه چهارم شد، باز هم به روش آن سه عمل نكرد. اما سنتهايي را كه آنها گذاشته بودند برای مصلحت اسلام و مسلمين تحمل مينمود.
۴. اما چرا نفرمود كه من چنان و چنين هستم. وقتي كه در سيزده سال پيش، آنها در سقيفه حرف او را قبول نكردند و حضرت با شخصيتي مثل فاطمه زهرا -سلام الله علیها- نتوانست آنها را قانع كند؛ چگونه ممكن بود در آن زمان آنها حرف او را بپذيرند؟ آن هم در چنين شورايي.
اين رساله كه چند روز قبل از ماه رجب شروع گرديد در ۱۳ رجب سال ۱۴۲۸ ه ق تولد اميرالمؤمنين در اعتكاف مسجد دانشگاه اميركبير تهران پايان يافت.
انشاءالله موجب آگاهي برادران اهل سنت و شيعه گردد.
مناظره بهترين راه براي كشف حقيقت است و علماي هر دو گروه ميتوانند در صداوسيما با حضور بهترين علماي دو طرف در اين مناظرهها شركت كنند و همه استفاده نمايند تا از اظهار تكفيرها و مشرك خواندن مسلمانان ديگر و سوءتفاهمها جلوگيري شود و وحدت مسلمانان و زمينه از بين رفتن دشمنان حق فراهم گردد.
والسلام علي من اتبع الهدي
📚برگرفته از کتاب پاسخ ( نقد و بررسی شبهات وهابیت آل سعود )
✨حضرت استاد آیت الله وفسی
🆔
@bayyenat110