🔴🔴👆اینم توییت آقای ضرغامی ببینید چجوری امر به معروف را زیر سوال می برد .
🔺آقایان شورای نگهبان خواهش می کنم این اسناد را نگهدارید که اگر ایشان خواستند کاندیدای ریاست جمهوری شوند مانع شوید
🔺 مواضع ضرغامی درباره حجاب و امر به معروف آنقدر بد بوده که امید دانا که ضد حجاب است تا کنون چندین برنامه در تمجید او بخاطر این مواضع ساخته است.
🔺ناگفته نماند امید دانا همان کسی بود که چنان حمایتی از سعید محمد که برای خیلی ها ناشناخته بود، کرد که او با همه مجهول بودنش هواداران زیادی پیدا کرد ( البته سعید محمد انسان شریفی است و مقصود ما تاثیر حمایت امید دانا است)
🔺گویا ضرغامی این را می داند و نیم نگاهی به امید دانا دارد تا مجانی برایش کلیپ درست کند و او را در قشر خاکستری جابیاندازد.
👈این روحیه کاسبکارانه نه فقط مناسب ریاست جمهوری نیست حتی مناسب وزارت و معاونت هم نیست.
🚨
هدف این فتنه فقط #حجاب نیست! اجرائی شدن رمزریال برای اجبار بیشتر واکسن واوامر صهیونیزم جهانیست! بعد از تکمیل واکسن، مغزها با امواج 5G و اکسید گرافن واکسنها کنترل میشود تا خودت حجاب و اسلام را فدای مطامع شیاطین کنی!
حجامت و سمزدائی اصولی را جدی بگیرید
اربعین بازهم ثابت کرد کرونا دروغ است و #امام_زمان در انتظار یارانیست که قرآن سرنیزه یهود WHO صهیونیستی را تشخیص دهند
#لبیک_یا_خامنه_ای
@bidari313yar