میشه ارز دیجیتال با پشتوانه ی لیتیوم ایجاد کرد. فلزی که با ارزشه و منابعش دست نخوردست و میشه یکی از معادن کوچک و دست نخورده رو براورد کرد و به مقدارش توکن(رمز) صادر کرد. اگه کسی خواست رمزینه اش تبدیل به کالا (در اینجا لیتیوم) بشه با خارج کردن اون توکن ها از شبکه میشه کالا رو هم تامین کرد.
برای منابع مختلف میشه چنین توکن هایی به صورت رسمی صادر کرد و این در جهان معتبر تر از بیت کوین بدون پشتوانه خواهد بود. مخصوصا که کشور هایی مثل آمریکا و چین لیتیوم رو میخوان، وقتی این رمزینه ایجاد شد باید به شرکت های تولید کنند لوازم هایتک در کشور های مختلف تبلیغش کرد تا این ارز رو بخرند.
برای هر منبع و محصول و کالایی میشه چنین کاری کرد. اینطوری با فروش توکن شما پیش پیش پولش رو دریافت میکنید و اگه طرف خواست تبدیل به کالا کنه هم میشه بهش تحویل داد. برای دور زدن تحریم خوبه و میشه کالا رو به هر فرد و نهادی در سراسر جهان به واسطه ی داشتن این رمز ها عرضه کرد.
برای نفت هم میشه توکن صادر کرد. اما بهتره چیزی باشه که قیمتش نوسان زیادی نداشته باشه.
توکن ها باید هر چند ماه یک بار به حد مشخصی صادر بشه تا در تغییرات قیمتی و بالا پایین شدن قیمت جهانی محصول با ضرر عرضه نشه و بشه با قیمت روز توکن جدید صادر کرد . نباید تعداد زیادی یک جا صادر بشه.
مبنای اولیه ی قیمت گذاری این ارز ها قیمت جهانی کالا و منبعی هست که پشتوانه اش قرار میگیره.
دوباره تاکید میشه پول چیزی نیست جز یک توافق بین طرفین و هر چیزی که بتونه واسطه ی داد و ستد باشه حکم پول رو میگیره. ارز این پول ها هم نسبی و وابسته به زمانه،الان طلا به عنوان یک فلز با ارزش شناخته میشه، اگه روزی معادن انبوهی از طلا کشف بشه طلا هم میشه مثل قوطی حلبی. مهم اینه که ما بتونیم کاری کنیم اون چیزی که هدفمونه در دنیا بین مردم به رسمیت شناخته بشه.
برای صدور توکن نفتی میشه با کشور های نفتی مثل اوپک توافق کرد تا همگی با هم ابتدا شبکه ی زیرساختی یکپارچه و سپس رمز ارز یکپارچه ایجاد و نفت رو با توکن بفروشن و خودشون رو از تحریم حفظ کنند. استفاده از این سازمان ها باعث میشه توکن رسمیت پیدا کنه.
اگه برای هر کالایی یک رمز ارز با پشتوانه ی اون ایجاد بشه تهاتر هم ساده میشه و میشه به راحتی مبادله انجام داد. مثلا توکن نفت رو میتونی با توکن مس یا طلا مبادله کنی.
#114