❓❓چرا باید آثار
#شهید_مطهری را بخوانیم؟!!
🇮🇷 با سلام و عرض تبریک ایام؛
📋 لطفاً لحظاتی در این جملات رهبر معظم انقلاب تأمل نمایید:
✅ به نظر من استاد مطهری قوی ترین ایدئولوگ ما بود.
✅ من خود را شاگرد آقای مطهری می دانم.
✅ مبنای فکری انقلاب، تفکرات شهید مطهری است و لا غیر.
✅ مبنا را تفکرات شهید مطهری بگذارید و بقیه کارها را روی آن قرار دهید.
📘 اما مهم ترین مبانی فکری این انقلاب چیست و چگونه می توان از آن دفاع کرد؟ تفاوت اسلام امام خمینی و شهید مطهری با تلقی های دیگری از اسلام که در برخی محافل دانشگاهی یا حتی حوزوی ترویج می شود چیست؟ شهید مطهری چگونه و با چه رویکرد و استدلالی در جو خفقان قبل از انقلاب توانست در دانشکده الهیات دانشگاه تهران کرسی تدریس به دست آورد یا در مجله مبتذل زن روز یادداشت های موثر خود را در مورد حجاب منتشر نماید؟ چرا برخی فیلسوفان بزرگ معاصر مانند استاد داوری اردکانی، شهید مطهری را مبدع علم کلام جدید و شیوه نوین دفاع از اعتقادات دینی در برابر شبهات روز می دانند و ...
✅ مخلص کلام اینکه ما فرزندان معنوی روح الله یا به تعبیر خودمانی "بچه حزب اللهی ها" می بایست تعارف را کنار بگذاریم. یا نباید خود را انقلابی بدانیم و کار انقلابی کنیم یا باید بر مبانی فکری این انقلاب تسلط پیدا کنیم تا سره را از ناسره تشخیص داده و اولویت ها را از غیر آن تفکیک نماییم. چگونه فردی خود را مرید امام و انقلاب و اهل کار تشکیلاتی برای پیشبرد اهداف انقلاب می داند حال آنکه قادر نیست در جمع یا جلسه ای عمومی این مبانی را به شیوه ای علمی و روشمند، طرح یا از آن دفاع نماید!
فعالیت بدون علم و اشراف بر مبانی متقن انقلاب اسلامی، به بیراهه رفتن است یا لاقل چنین فردی در محیط پیرامون خود، اعم از مسجد و مدرسه و دانشگاه نمی تواند اثرگذار باشد. بنا بر این فراگیری و کسب تسلط بر منظومه فکری شهید مطهری _بخوانید انقلاب اسلامی_ برای هر معلم، دانشجو و یا فعال فرهنگی، نه یک امر حاشیه ای و مستحبی بلکه امری لازم و واجب است.
✅ زیرا که صادق آل محمد (ص) فرمود: العامل علی غیر البصیره کالسائر علی غیر الطریق، لایزیده سرعه السیر من الطریق الا بعداً. عمل کننده و کنشگری که غیر بصیر و ناآگاه است مانند فردی است که در بیراهه می رود. چنین رهرویی هر چه بر سرعتش بیافزاید از مسیر اصلی و جاده واقعی دورتر شده است. لذا است که رهبر انقلاب معتقد است اگر می خواهیم این انقلاب تداوم پیدا کند باید مبانی فکری آن را شناخته و به نسل های بعد منتقل کنیم و در حقیقت حیات این انقلاب در گرو حیات اندیشه آن است.
📚 دوره نظام اندیشه دینی(تربیت معلم و مربی اندیشه استاد مطهری ره) با هدف شکل گیری نظام فکری برای عموم دانشجویان و طلاب، دانشجو_ معلمان، معلمان تشکیل شده است. در این دوره که از برترین اساتید در زمینه منظومه فکری انقلاب اسلامی و اندیشه شهید مطهری استفاده شده است، چهار وظیفه اصلی در کلاس ها و کارگاه ها بر عهده اساتید می باشد.
1⃣ پاسخگویی به پرسش هایی که در حین مطالعه یا مباحثه کتب استاد مطهری ره برای اندیشه جویان پدید آمده است
2⃣ آموزش شیوه اقناع مخاطب و پاسخگویی به شبهاتی که در قلمرو موضوع مورد مطالعه در سطح جامعه وجود دارد
3⃣ ترسیم امتدادهای کاربردی و عملیاتی موضوعات مورد مطالعه به نحوی که در زندگی واقعی قابل استفاده و اجرا باشد
4⃣ آموزش روش تدریس موثر موضوعات مورد مطالعه از کتب شهید مطهری ره
📈 همچنین در پایان دوره به اندیشه جویان کارنامه ای ارائه می شود که در آن نقاط قوت و ضعف علمی، آموزشی و روشی ایشان به دقت مشخص شده است.
🇮🇷 در موسسه بینش مطهر با افراد و گروه های دیگری که در عرصه انقلاب اسلامی فعالیت دارند آشنا شده و به یاری خدا جبهه بزرگ فکری و فرهنگی انقلاب اسلامی را تشکیل خواهیم داد.
جهت ثبت نام یا کسب اطلاعات بیشتر :
http://yon.ir/XihKh
http://yon.ir/PGFP8