🔴«اوج اقتدار نظامی و تلاشِ جریان نفوذ برای شکستن مقاومتِ ملت»
🔹هر چند این تصاویر در دلِ دشمنان خارجی رعب و وحشت و در دلِ حامیان انقلاب اسلامی شادی و شعف ایجاد خواهد نمود ولی سوال اساسی این است که چرا در حالی که نظام اسلامی در اوج اقتدار قرار دارد جریان غربگرا تلاش خود را بر شکستن مقاومتِ ملت متمرکز نموده است؟!
🔹چنین عملکردی از سوی جریانِ نفوذ نشان می دهد در حال حاضر خطر جبهه نفاقِ داخلی اگر بیشتر از دشمنان خارجی نباشد به طور قطع و یقین کمتر نخواهد بود،جبهه ای که در زیر نامی زیبا به نام وفاق پنهان شده است.
◾️جبهه ای که در چند ماه گذشته با تحمیلِ فشارهای خود ساخته اقتصادی و تکرار سخنانی چون«ما نمی توانیم»،«دشمن قوی است»،«قادر به حل مشکلات اقتصادی نیستیم»،«باید با دشمنان مذاکره نماییم»،«باید FATF را بپذیریم»،«شرایط کشور خطرناک و بحرانی است»،ناخواسته و یا خواسته،بی برنامه و یا با برنامه،تلاش خود را بر شکستن مقاومت ملت ایران در برابر دشمنان این مرز و بوم متمرکز نموده است،مقاومتی که تاکنون یکی از رموزِ اصلی تداوم انقلاب اسلامی و ایستادگی در برابر نظام سلطه بوده است.
🔴با این تفاسیر چنین به نظر می رسد که اقتدار نظامی در سایه استمرارِ مقاومت و هوشیاری ملتِ ایران در برابر دشمنان خارجی و دنباله های داخلی معنا پیدا خواهد نمود و بر همین اساس باید برای خنثی سازی نقشه ی اصحاب«ما نمی توانیم» تلاش نمود.
✍️انقلابی