شورای امنیت قطعنامه آتشبس فوری در غزه را تصویب کرد
قطعنامه آتشبس فوری پایدار در غزه، در شورای امنیت سازمان ملل به تصویب رسید.
۱۴ عضو از ۱۵ عضو شورای امنیت سازمان ملل به قطعنامه ارائه شده توسط اعضای غیردائم این شوای برای برقراری آتشبس فوری در غزه رای مثبت دادند و از آن حمایت کردند.
ایالات متحده آمریکا به عنوان عضو دائم این شورا، رای ممتنع داد و به این ترتیب قطعنامه برقراری آتش بس در غزه به تصویب رسید.
دوستان گرامی توجه داشته باشید که اگر ادامه عملیات برای اسرائیل به اندازه سر سوزنی سود داشت آمریکا مانند دفعات قبلی اين رو هم وتو میکرد.
پس در نظر بگیرید چه چطور رسانه ها به همه دروغ میگفتند و جوری وانمود می کردند که اسرائیل در عملیات های خود در غزه پیروز شده است.
چیزی جز شکست برای اسرائیل وجود نداشته و این واقعیت است که این رژیم دیگه دورانش بهسر اومده و حریف محور مقاومت نمیشه و از اینجا به بعد فقط دست و پا میزنه که طول عمر نکبت بار خودش رو در حد چند سال بیشتر کنه و فقط همین که ان شاء الله به اونم نمیرسه.
باید دید گروه های مقاومت این قطعنامه را برای خودشان مفید میدانند و قبول میکنند یا نه.؟
@IRAN_CITYOFSUN