🔷سردار سلیمانی: مسؤولان باید تا پایان بحران سیل در کنار مردم باشند
🔸سردار قاسم سلیمانی امروز در جلسه برنامهریزی مقابله با بحران سیل، با تاکید بر اینکه همه مسوولان، نیروهای مسلح و دولت در حال خدمترسانی به مردم و مناطق سیلزده هستند، اظهار کرد: فرهنگ سپاه و بسیج کلید حل بحرانهای مختلفی است، این فرهنگ در روزهای اخیر در مقابله با سیل همچون روزهای دفاع مقدس خود را نشان داد.
🔸 همه مردم در خوزستان به دنبال عبور از این بحران هستند و بر این انگیزه خود اصرار دارند، باید مسؤولان نیز در کنار مردم حضور دائمی داشته باشند و تا آن جایی که میشود، مشکلات آنها را کاهش داد.
🔸 تغذیهرسانی، امکانات مقابله با سیل، امدادهای پزشکی و خدمات عمومی انسانی از اولویت اصلی نیازهای مردم در معرض سیل خوزستان است.
🔸از صبح امروز سردار قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همراه با مسؤولان ستاد اربعین حسینی کشور در استان خوزستان حضور پیدا کرد و از مناطق سیلزده خوزستان چون رفیع و سوسنگرد بازدید کرد.