#برای_والی_لرستان
🌕 « رسانه نمی رسانه » . . .
✍ جناب آقای دکتر فرهاد زیویار والی جوان و پر تلاش استان لرستان با سلام و عرض خدا قوت
چند سطری که در ادامه مطرح میگردد بیانگر بزرگترین نقطه ضعف و اختلالی است که در کل بدنه ی دولت به چشم میخورد و البته متاسفانه این نقطه ضعف در استان لرستان بیشتر به چشم میخورد و ظاهرا چشم انداز و برنامه ای برای رفع آن نیز وجود ندارد ؛ آن اختلال عبارت است از کاستی های فراوان کار رسانه ای در انتشار اقدامات صورت گرفته . . .
رهبر فرزانه ی انقلاب طی سالهای اخیر بارها و بارها با تاکید بر نقش رسانه و فضای مجازی که اهمیت آنرا در قواره ی انقلاب میدانند با بکارگیری کلید واژه های شاخص نسبت به هجمه ی سنگین رسانه ای و جنگ تمام عیار ترکیبی توسط رسانه های خارجی و دنباله های داخلی آنها برای مایوس نمودن و سرخوردگی مردم بارها و بارها هشدار داده اند و البته راه خنثی سازی این بمباران ناامیدی را « جهاد تبیین » عنوان کردند که منجر به رویش « نهال امید » خواهد شد . اخیرا نیز ایشان در سخنرانی سالروز رحلت معمار کبیر انقلاب به کلید واژه های « ایمان و امید » به عنوان راهبرد اصلی در تمام مراحل زندگی عبرت آموز امام خمینی ( رض ) اشاره کردند.
اما نگاهی به حوزه ی فعالیت مجموعه ی تحت امر جنابعالی که از استانداری شروع میشود و به دهیاری ها در دورترین و صعب العبورترین روستاها ختم میشود بایستی اذعان نمود که در حوزه ی اطلاع رسانی و کار خبری همچنان ضعف های عمیق و اساسی وجود دارد که رفع بخشی از این معضل به آگاه سازی مردم و تبیین درست اقدامات اجزای دولت در استان لرستان مربوط میشود .
نگاهی به عملکرد روابط عمومی استانداری و روابط عمومی فرمانداری ها در کل شهرهای استان نشان میدهد که در حوزه ی کار خبری و رسانه ای اگرچه اقدامات خوبی صورت گرفته اما به هیچ وجه رضایت بخش و در سطح مطلوب نیست ؛ چرا که نگاهی به کانال های فعال خبری چند روابط عمومی فرمانداری نشان میدهد که اولا همه ی روابط عمومی ها فعال نیستند و ثانیا نگاه حاکم بر این مجموعه ها ظاهراً به نقش و اهمیت کار خبری و روایت نخست واقف نیستند و هنوز در تولید محتوایی که برای مخاطب جاذبه داشته باشد موفق نبوده اند ؛ تعداد عضو کانال های خبری روابط عمومی استانداری و فرمانداری های استان لرستان و تعداد بازدید خبرهای آن ها نسبت به جایگاهی که دارند عدد بسیار پایینی است و این در حالی است که تمام دوایر دولتی زیر نظر فرمانداری ها فعالیت میکنند و بایستی روابط عمومی این ادارات را با چشم انداز کوتاه مدت ساماندهی کرد و از انفعال کنونی خارج نمود.
🔹 اما پیشنهاد :
🔺 در هر شهرستان تعداد زیادی سالن همایش وجود دارد که در طول سال خاک میخورند و عملا استفاده ای نمیشوند ؛ چرا مدیران این ادارات را مکلف نمیکنید این سالن ها را برای برگزاری کرسی های آزاد اندیشی ؛ گفتگوهای داغ ؛ روشنگری ؛ پرسش و پاسخ ؛ نمایش فیلم و . . . مورد استفاده قرار دهند ؟
🔺علاوه بر آموزش تخصصی به روابط عمومی های ادارات دولتی و مکلف نمودن تمام ادارات در شهرستان ها به تولید محتوای مستمر از اقدامات شان و نظارت جدی بر این امر ؛ پیشنهاد میکنیم مرجع اولیه ی ارسال خبرهای روابط عمومی تمام ادارات دولتی در هر شهرستان را در یک مرجع خبری متمرکز نمایید که این مرجع کانال خبری فرمانداری هر شهرستان باشد تا بتوانید در هر شهر حداقل یک رسانه ی قدرتمند در اختیار داشته باشید.
تا زمانی که روابط عمومی های ادارات دولتی خبرهای روزانه ی خودشان را در اختیار برخی کانال های جهت دار و حزبی و عمدتا بدون مجوز رسمی قرار میدهند ضمن فربه نمودن این رسانه ها و از دست دادن مرجعیت خبری ؛ بدنه ی دولت و بطور خاص مجموعه ی استانداری در کار رسانه ای قوی و اثرگذار نخواهد بود . برخی از همین مراجع خبری که اگر اخبار روابط عمومی ادارات دولتی را از آن ها بگیرید اساسا موجودیتی نخواهند داشت در بزنگاه ها خر خودشان را می رانند و تیر خلاص را بر پیکره ی تمام اقدامات دولت میزنند .
در این خصوص بیشتر می نویسیم . . .
کانال خبری مجمع مطالبه گران شهرستان الیگودرز
@dadrasane_aligudarz