♦️نظر ۱۳ صاحبنظر اسرائیلی و غیراسرائیلی درباره شکست نظامی و رسوایی اخلاقی صهیونیستها پس از طوفان الاقصی
🔹۱- جان مرشایمر، استاد دانشگاه شیکاگو و نظریه پرداز مکتب رئالیسم: اسرائیلیها هیچ راه خروجی ندارند و هیچ راهحلی هم برای این مشکل ندارند.
🔹۲- رونن برگمن، نویسنده نزدیک به موساد: اگر بحثهای داخلی مقامات از رسانهها پخش شود، ۴ میلیون نفر برای خروج از اسرائیل به فرودگاه بنگوریون هجوم میبرند.
🔹۳- ایلان پاپه، مورخ یهودی منتقد اسرائیل: پروژه صهیونیستی نفسهای آخر خود را میکشد.
🔹۴- دنیس راس، نویسنده و دیپلمات برجسته آمریکایی: اسرائيل نيروي انساني لازم براي کنترل غزه و ساختن یک استراتژی و معادله نظامی جدید برای آن را ندارد.
🔹۵- جودی باتلر فیلسوف آمریکایی: رسانه ها مصائب ملت فلسطین طی دهه های اخیر در کوچ اجباری، دستگیری های غیرقانونی و قتل و کشتار را نادیده گرفتهاند.
🔹۶- جورجیو آگامبن، فیلسوف ایتالیایی: اسرائیلی ها صدای مردم غزه را نمی شنوند.
🔹۷- فرانچسکو بورگنوو، نویسنده ایتالیایی: حماس نماینده ملت فلسطین است و دولت های غربی باید آن را به رسمیت بشناسند.
🔹۸- اولویر روی، فیلسوف فرانسوی: اسرائیل در حال بزک کردن «جهل مقدس» به عنوان یک مذهب جدید است.
🔹۹- هانی مصطفی، نویسنده و ادیب مصری: طوفان الاقصی با وجود همه تدابیر امنیتی اسرائیل یک شگفتی محض است.
🔹۱۰- محمد سلیم العوا، عضو اتحادیه علمای اسلام: طوفان الاقصی پیشران جدید ملت های عربی و اسلامی بعد از سال ها رکود در مقابله با رژیم صهیونیستی بود که خسارتی بزرگ برای اسرائیل است.
🔹۱۱- واسینی الاعرج، استاد دانشگاه سوربن: جنگ غزه نشان داد که ما در عصر توحش زندگی میکنیم و قدرت های بین المللی در راس آنها آمریکا و کشورهای اروپایی در این نسل کشی به اسرائیل کمک کردند.
🔹۱۲- آفی شلایم، استاد روابط بین الملل دانشگاه آکسفورد: ریشه طوفان الاقصی به ابتدای نزاع فلسطینی و اسرائیلی باز می گردد و اقدام فلسطینی های تحت اشغال برای دفاع از حق تعیین سرنوشت مقاومت شان مشروعیت دارد.
🔹۱۳- طاها عبدالرحمن، فیلسوف مغربی: مردم غزه کاری را انجام دادند که کسی در تاریخ مانند آنرا انجام نداد