🕊☀🕊☀🕊☀🕊
#معاد
🎬قسمت9⃣6⃣1⃣
*💧حوض کــــــــــوثر*
💧در قيامت قبل از ورود به بهشت، نيكوکاران و پيروان خط نبوّت وامامت، به دست مبارك رسول خدا(ص)اميرالمومنين عليه السلام ازحوض کوثر سيراب خواهند شد.
📚بيش ازيكصد حديث در اين زمينه در کتابهاى بحار(بحار، ج٨، ص ١٦)،الغدير( الغدير، ج٢، ص٣٢١)،آنزالعُمّال(آنزالعمّال، ج١٤،ص٤١٥) وتفاسير شيعه وسنّى که درباره سوره کوثر گفتگو کرده اند وارد شده وساقى حوض کوثر حضرت على ّبن ابيطالب عليهم السلام معرّفى شده است.
📼در حديث ثقلين که متواتر و مورد اتّفاق شيعه و سنّى است،پيامبراکرم(ع)در آخرين لحظات عمرشريفشان فرمودند: *من از ميان شما مى روم، ولى دو چيز گرانبها ميان شما مى گذارم: «يكى قرآن وديگرى اهلبيت من» وسپس فرمودند: اين دوهرگز از يكديگر جدا نمى شوند تا در کنار حوض به من ملحق شوند.*
🚫کسانى که خود را از راهنمايى وهدايت پذيرى قرآن وپيامبر اکرم(ص)و منسوبين آن بزرگوار محروم کرده باشند، در قيامت نيز از بهره مند شدن از آن آب گوارا که مقدّمه ورود به بهشت است، محروم خواهند ماند و کسانى که از علوم و هدايت آنان برخوردار شده اند آنجا هم از عنايات آن بزرگواران بهره مند خواهند شد.(آنزالعمال، ج١٤، ص٤١٧)
✍مولف: استاد قرائتــــــــــي
📘ڪــــــــــٺاب معــــــــــاد
🕊☀🕊☀🕊☀🕊
کانال فرهنگی ارزشی 🏴در مسیر بندگی🏴
🔗
@dar_masir_bandegi