♎️♎️♎️🔺🔺🔺⤴️⤴️⤴️
🔵
#جوان_گناهکار
جای پای آقا را هم در جاده ندیدم، کامیون بدون هیچ توقفی روی برف ها حرکت کرد، به سلامت به خانه رسیدم، زن و بچه ام را دور خود جمع نموده موضوع مسافرت را با آنها درمیان گذاشتم و از آنها نیز خواستم که این بی بند و باری را کنار بگذارند و نمازشان را اول وقت بخوانند.
آنها هم قبول کردند. یک آقای روحانی را به منزل دعوت کردم که مرتب بیاید و احکام دین را بگوید تا به وظایف دینی مان آشنا شویم.
✨ در مسافرت ها هم اول وقت، نماز را می خواندم.
✨ روزی در یکی از گاراژها، منتظر خالی کردن بار بودم که ظهر شد. راننده های دیگر گفتند:"برویم برای غذا و با هم باشیم"
✨ گفتم:"من نمازم را می خوانم بعد می آیم."
👀 همگی به هم نگاه کردند و گفتند:این دیوانه شده، می خواهد نماز بخواند. و مرا شدیدا مسخره کردند. من تا آن زمان مایل نبودم خاطره سفر مشهد را برای کسی بگویم اما چون این ها اینگونه به نماز توهین کرده و مسخره نمودند، مجبور شدم سر گذشتم را برای شان بگویم.
✅ قسمت (4) ادامه دارد.......
🔱 داستان خواندنی و پندآموز👌😍👌
#جوان_گناهکار
🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
🌹کانال درس اخلاق🌹
✨✨✨✨✨
🆔
@dars_akhlaq