پارادوکسهای تصمیمی
🔺 این خبرها را با هم میخوانیم:
۱: طرح «یارانه بنزین برای همه»؛ اعتبار بنزین برای همه حتی کسانی که خودرو ندارند
🔗تخصیص بنزین به اشخاص از اولویت خارج شد!
۲: مرزها به روی زائران باز میشود
🔗مرز خسروی هنوز باز نشده است!
۳:چهار قلم جنس گران میشود
🔗بسیاری از اجناس گران شد!
🔹دولتها برای موفقیت نیازمند «صداقت» و «پیشبینیهای صحیح» با در صد خطای کم هستند، انعکاس خبرهای خوب در سطح کشور بارقههای امید را به ارمغان میآورد، مادامی که تخریبچی خبرهایمان نباشیم.
🔹در دولت سیزدهم خبرهای خوشحال کنندهای به توزیع رسانهای رسید که طرح بنزین همگانی و بازگشایی مرزها نمونهای از آنها بود؛ متأسفانه اخبار اعلامشده بنا به دلایلی در ریل اجرا قرار نگرفت و یا ناقص قرار گرفت.
🔹فارغ از چرایی اجرا نشدن این طرحها، پارادوکسهایی که شاید ریشه آنها بررسیهای ناقص و عدم توجه به ظرفیتها بوده، «صداقت» و «اشراف مدیریتی» را زیر سوال میبرد.
🔹دولتی که پرچمدار عدالت است، هیچگاه صداقت را زیر سوال نمیبرد، در این صورت چراغهای امید خاموش میشود و از همراهی مردم کاسته خواهد شد و اگر آمار پارادوکسهای خبری و اجرایی افزایش یابد، به دروغگویی یا نابلدی متهم میشود.
🔹هرچند پاردوکسها همیشه از روی عمد رخ نمیهند، اما اگر بسترهای وقوع تناقض بسته نشود، در آیندهای نزدیک دولت انقلابی و مدافعان آن مورد خدشه قرار میگیرند.
🔻از این رو دولت پس از بررسیهای لازم و متقن، اگر نسبت به اجرای طرحی مردد است یا اینکه در اجرا کردن آن، ظرفیتها را آماده نمیبیند، بهتر است از اعلام رسمی آن خودداری کند.