✅عبد الباری عطوان تحلیلگر سرشناس عرب
«جنگ تقریبا در سکوت در جنوب لبنان» و اقدام حزب الله در وارد شدن به مرحله جدیدی با استفاده تسلیحات پیشرفته تر علیه مواضع ارتش رژیم صهیونیستی موجب نگرانی دو چندان سران سیاسی و نظامی این رژیم شده است
🔸عطوان با اشاره به فرار بیش از 230 هزار صهیونیست از شمال فلسطین اشغالی و هراس رژیم صهیونیستی از عملی کردن تهدیداتش علیه حزب الله، نوشت:
🔸محور مقاومت در حال اجرای راهبرد «نفس طولانی» است و نقشها را در میان کشورها و جنبشهای عضو این محور تقسیم کرده است.
🔸سید حسن نصر الله در سخنرانی آینده اش حرفهای تازه زیادی دارد.
🔸روزهای آینده مملو از اتفاقات غافلگیر کننده و شوک آور برای رژیم صهیونیستی و حامی آن یعنی آمریکا خواهد بود.
🔸کانال سیزده تلویزیون اسرائیل از تنگنای شدید اقتصادی در شمال اشغالی خبر داد و اعلام کرد دروازه های شهرکها برای جلوگیری از فرار شهرک نشینان به روی آنها بسته شده است و فقط در موارد بسیار اضطراری باز می شود که چنین اتفاقی از سال 1948 میلادی رخ نداده بود.
🔸شهرک نشینان اعلام کرده اند هرگز به شهرکهایشان باز نخواهند گشت مگر آنکه خطر تهدیدات حماس و حزب الله از بین برده شود.
🔸اعتراف اسرائیلی ها به کوچ 230 هزار شهرک نشین از شمال فلسطین اشغالی به علت موشکهای حزب الله آن هم برای نخستین بار در طول 75 سال گذشته یک شکست بزرگ برای طرح صهیونیسم است.
ادامه خبر:
http://qodsna.com/fa/384630
🆔
@Qodsnewsagency