پیشی گرفتن ایران از قطر در برداشت گاز
سازمان منطقه ویژه پارس:
میدان گازی مشترک با قطر حدود ۹ هزار و ۲۰۰ کیلومتر وسعت دارد که دو سوم مربوط به کشور قطر و یک سوم دیگر آن در آبهای سرزمینی ایران قرار دارد.
با وجود تمام تحریمها و دشمنیهای جهان استکبار، برداشت گاز ایران از این میدان مشترک بیشتر از قطر است.
هماکنون با فعالیت شبانهروزی متخصصان و دستاندرکاران صنعت نفت در همه فازهای پارس جنوبی روزانه بیش از ۷۰۰ میلیون متر مکعب گاز تولید میشود.
(خبرگزاری تسنیم)
دوستان توجه داشته باشند بخشی از این پیشرفت مربوط به معاملات ایران با روسیه در بخش های مختلف است. مثلا پهپاد یا موشک دادیم و دانشی که در اختیار تنها دو یا سه شرکت مثل گازپروم بود را بدست آوردیم.
یادتون میاد یک بنده خدایی میگفت دنیای فردا دنیای گفتمان هست؟ لامصب در همه کارهاش به اندازه همین پیشگوییش خوب عمل میکرد.
فقط تصور کنید این افراد در دولت روحانی بعد از 40 سال موفق میشدند تا سپاه را تعطیل یا محدود کنند و با برجام های بعدی موشکی و پهپادی ایران را هم مثل هسته ای حراج کنند. امروز چه سرنوشتی داشتیم؟
@IRAN_CITYOFSUN