💢در ترکیه بعد از انتخابات محلی و بایکوت نماینده های کُرد این کشور، حال مردم کُرد شهر های بزرگ و معروف استانبول، دیاربکر، وان، آدانا، آنکارا... دست به تظاهرات زدند.
🔸️بعد از شورش کُرد ها و حمله به چند خودروی سرکوب گر و پلیس، حال ارتش این کشور هم وارد ماجرا شده تا وضعیت را آرام کند.
🔸️همچنین در برخی از شهر ها در نقطه مقابل کُرد ها، ترک ها هم به خیابان آمدند و درگیری های شدیدی بین دو قوم ایجاد شد.
🔸️آخرین بار بعد از انتخابات سال ۲۰۱۵ بود که ترکیه درگیر شورش داخلی به این صورت شد که در آن زمان کار تا کودتا پیش رفت و پ ک ک هم فرصت را غنیمت شمرده و ترتیب چندین بمب گذاری را داد.
📌از این اتفاقات پر شمار باشد برای ادب شدن کشور همسایه و بداند این آتش قوم گرایی که در کشور های دیگر راه می اندازد، خودش را هم میسوزاند.
#انتخابات_ترکیه
#ترکیه
#بچه_حزب_اللهی
@BACHE_HEZBOLLAHi