#قطرات_بارانی_۱۳
باسلام
و سپاس بابت ارتزاق مجازی روحی و معنوی که در نهایت سخاوت امثال حقیر را مستفیض میفرمایید .
🏵☘عزت و سلامت حضرت عالی مستدام☘ 🏵
🌷یه سوال از محضرتون داشتم
طبق این فرمایش مکرر تکرار میکنیم همه ائمه یکی و واحد هستند
اما مثلا وقتی اقیانوس فضایل حضرت علی علیه السلام
شکافته میشود
ظاهرا امتیازات "بسیارویژه ای " برای ایشان هست که فرقه های انحرافی هم از قبل آن به وجود آمده(علی اللهی)
یاامام حسین علیه السلام شافع امت و کشتی نجات...
که اونقدر مقام و درجه ایشان والا ذکر میشه که کل پیامبران و اولیا و ائمه و......هر شب جمعه به زیارت ایشان میروند.
میخواستم ببینم به چه نکته ای توجه ندارم که دچار چنین تضادی شدم؟
🌿 سلام و رحمت و برکات الهی بر شما.
با دقت در « زیارت نورانی جامعه کبیر » (و آیات متعدد قرآنی و چند ادعیه معتبر دیگر) می توان به این « باور قطعی » رسید که این « دوازده نفر » که بهترین و بیشترین صلوات الهی برای آنها باشد، در بیان قرآن، « یک رسول » « یک ذوالقرنین » « یک بقیه الله » و در بیان روایات « یک نور واحد » هستند که در دوازده پیکر تجلی پیدا کرده اند.
اما چرا همانطور که شما فرمودید برای برخی از آنها مسائل پررنگ تر و برای برخی کمرنگتر مطرح شده فقط به خاطر « مقتضیات زمانی و مکانی » آنها بوده است.
همه آن ذوات مقدس، شرائط یکسانی نداشتند (که اگر می داشتند دقیقا گفتار و رفتار یکسانی داشتند) ، مبسوط الید نبودند و « شرائط مردم زمان آنها یکسان نبود ».
مثلا فضای سیاسی و رشدی که مردم در زمان امام صادق صلوات الله علیه داشتند در زمان أئمه قبلی نبود. یا رشد و قابلیت و لیاقتی که مردم ایران در زمان حضور امام رضا صلوات الله علیه در مرو و مسیر آن داشتند، در زمانهای قبلی نبود. لذا « تمام احادیث قدسی فقط توسط این امام همام و رئوف مطرح شد.»
یا رشد و بلوغ و لیاقتی که یاران حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف خواهند داشت هیچیک از مردم زمانهای قبلی (حتی در زمان رسول أکرم صلی الله علیه و آله) نداشته اند.
لذا می فرمایند: علماء آخرالزمان (مثل حضرت امام رحمه الله علیه و مقام معظم رهبری و ....) از أنبیاء بنی اسرائیل بالاتر اند
در احادیث فراوانی نقل شده که رسول أکرم صلی الله علیه و آله نسبت به یاران خودشان در آخرالزمان فخر و مباهات می کردند و آنها را بهترین امت خود می نامیدند و برای اصحابشان (که اکثرا منحرف و مرتد شدند) از مقامات والای آنها تعریف می کردند.
این مسئله را با آیات 81 سوره آل عمران و 7 سوره احزاب به زیبایی و روشنی می توان فهمید.
پرسش زیبای شما را در گروه به شکل دیگری إن شاء الله تعالی مطرح می کنم. موفق باشید.