#قطرات_بارانی_۸۱۸۰
📌همراه با نظرات شما
سلام و احترام خدمت شما استاد گرانقدر .
چشم . با اجازه تون یکبار دیگه پاسخ میدم .
۱.زن وارد زندگی مرد میشه .
۲. گمانم بله موافقت رو فقط مرد میگه . اون بله ای که مرد و زن هر دو میگن ،بله اجازه به عاقد هست برای وکالت در قرائت خطبه عقد. ولی،در اصل عاقد هم، از طرف زن خطبه میخونه و از طرف مرد قبلتُ میگه . ( اگر درست گفته باشم)
۳.در کلاس شاگرد از،معلم.
در مدرسه شاگرد و معلم از مدیر
۳.در اداره کارمندان از،مافوق
۴.در دولت هیات وزیران از،رئیس جمهور
۵.در کشور مسوولین و یا بهتره بگیم امت از امام امت .
یکی از علتها هم به نظر حقیر، این هست که ۱. بلاخره یک نفر باید فصل الخطاب باشه تا هرج و مرج نشه و کارها پیش بره . ۲. اون کسی که مسوولیت بیشتری بر گردن داره و باید پاسخگو باشه ، از همون شخص هم باید کسب اجازه بشه.
در مورد ولایت که حضرتعالی فرمودید ، تحقیق بیشتری میکنم و جواب میدم خدمت تون . 🙏
📌همراه با نظرات استاد
سلام و رحمت الهی بر شما.
۱ـ پاسخهایتان درست بود. ممنون.
۲ـ در جمعبندی پایانی (شماره ۲) فرمودید: « اون که *مسئولیت بیشتری* دارد ... » اما ظاهرا بحث مسئولیت نیست بلکه بحث *قانون* است که در *هر مجموعهای* یک نفر به عنوان *ولیّ* بایــــــــد *اطاعت* شود و همه خود را با او *هماهنگ* کنند. به فرموده شما: او باید *فصل الخطاب* باشد.
۳ـ مثلا طبق *قوانین بین المللی* خلبان سمت چپ هر هواپیمائی، *فرمانده* هواپیماست. پس اگر هر شاه و امپراطور و رئیس جمهور و رهبر و حتی رئیس همان شرکت هواپیمائی یا حتی رئیس سازمان هواپیمائی کشوری آن کشور *سرنشین* آن هواپیما باشند *اجازه ندارند* چیزی را به آن خلبان تحمیل کنند. فقط نظر آن خلبان باید اجرا شود.
۴ـ مثال دیگر اینکه هر فقیه و فیلسوف و مسئول عالیرتبهای که *به عنوان مهمان* وارد *منزل یک فرد بیسواد و از کار افتاده و بینوائی* میشود، طبق تعالیم اسلامی، *باید* مطیع *صاحبخانه* باشد.
۵ـ متأسفانه دو واژه *ولایت* و *اطاعت* (مثل واژههای بسیار دیگر) به درستی برای مردم تبیین نشده اند.
👈واژه:
#ولایت #اطاعت
🔻 ما را می توانید در رسانه های زیر دنبال کنید:
ایتا، بله، سروش، واتساب، تلگرام، سایت، اینستاگرام، روبیکا، ایمو
@dr_ghofrani2