تور دوچرخهسواری اسپانیا زیر فشار صدای فلسطین لرزید
اعتراضهای گروه پرشماری از حامیان فلسطین و مخالف اسرائیل در خط پایان در شهر بیلبائو، باعث شد مسئولان برگزاری مسابقه سه کیلومتر پیش از پایان خط را به عنوان خط پایان اعلام کنند.
مدیر مسابقه از طریق رادیوی رسمی ووئلتا اعلام کرد:
«بهدلیل برخی اتفاقات در خط پایان، تصمیم گرفتیم زمانگیری را سه کیلومتر پیش از خط پایان انجام دهیم. ما برای این مرحله برندهای نخواهیم داشت. تنها امتیازهای مربوط به صعودهای کوهستانی و سرعت میانی را در نظر خواهیم گرفت، نه در خط پایان.»
مرحله امروز ۱۵۷.۴ کیلومتر (۹۸ مایل) طول داشت و از بیلبائو آغاز شده و قرار بود در همانجا پایان یابد. در حالی که تنها ۲۰ کیلومتر تا پایان باقی مانده بود و رقابت میان رکابزنان برتر شدت گرفته بود، این تصمیم اعلام شد.
اعتراض حامیان فلسطین به حضور تیم اسرائیلی در این رقابتها به اوج خود رسیده بود و برهمین اساس انجمن حرفهای دوچرخهسواران (CPA) خواستار افزایش تدابیر امنیتی شده بود.
@Sportfars - link