▼گزارش روز
فرصتطلبان سیاسی در قامت داروساز!
وابستگان فکری به غرب با کمک رسانههای داخلی و خارجی همواره درصدد تخریب هر اقدامی از سوی جمهوری اسلامی ایران هست که آخرین اقدام آنها تخریب تلاش مسئولان کشور در موضوع خرید واکسن روسی «اسپوتنیک وی» است.
گزارههای خبری: 1- پروانه سلحشوری (نماینده پیشین مجلس) با هدف ایجاد ترس در جامعه در خصوص واکسن روسی اظهار داشت: «گویا ایران دوران قاجار در حال تکرار است. فقر و قحطی، بیماری و مرگ. کرونا و آلودگی هوا جان مردم را میگیرد و مردم برای تکه نان در صفهای طویل و سر در زبالهدان. متخصصان را نادیده میگیرند و متملقان متخصص میشوند. با جان مردم بازی نکنید، واکسن مطمئن بخرید». 2- «عباس عبدی» بدون دادن پیشنهاد به همطیفیهای خود که سینهچاک واردات واکسن آمریکایی بوده و هستند، نظر میدهد: «اگر روسها در تولید واکسن قویاند و واکسن مؤثری دارند، پس باید تأییدیه WHO را بگیرند».
گزارههای تحلیلی: 1- نگاهی به عملکرد خباثت آلود غربیها در دورههای گذشته، ضرورت دقت در خرید واکسن از این کشورها را افزایش میدهد؛ علاوه بر موضوع واردات خونهای آلوده فرانسوی به کشور در دهه 70 شمسی، نمونههای فراوانی همچون آزمايش سفليس در گواتمالا (۱۹۴۶- ۱۹۴۸)، آزمايش سرخک بر روي ۱۵۰۰ نوزاد اسپانيايي و سياهپوست(۱۹۹۰)، آزمايش مبتلا کردن به سرطان در پورتريکو(۱۹۳۱)، آزمايش ايدز در آفريقا(۱۹۵۹)، انتشار ويروس دنگو در افغانستان، پاکستان و باکو (۱۹۸۱- ۱۹۸۲) و ... عمق جنايات غربیها در سده اخير با بهرهگیری سوء از علم داروسازی را نشان ميدهد. 2- هیچ واکسنی در دنیا هنوز تأیید قطعی سازمان بهداشت جهانی را دریافت نکرده و همه در مرحله مجوز تزریق اضطراری هستند. ویروس کرونا دارو و درمان مشخصی ندارد ولی واکسن کرونا یکی از افقهای امیدوارکننده کشورهای جهان است تا زنجیره بیماری را برای مدتی حتی کوتاه قطع کنند و دستاندرکاران نظام سلامت دنیا بتوانند این بیماری را کنترل کنند. 3- واکسن روسی «اسپوتنیک وی» در کشورهای روسیه، آرژانتین، مجارستان، صربستان، مکزیک، امارات متحده عربی، پاکستان، بلاروس، بولیوی، الجزایر و... تأیید و استفاده شده است؛ اما برخی از سیاسیون داخلی با سخنهای نسنجیده و هدفدار خود برای دشمنان ایران که خودشان در باتلاق کرونا گرفتار آمدهاند، خوراک رسانهای فراهم میکنند. نظر سازمان غذا و داروی کشور در خصوص استفاده از هر واکسن خارجی فصلالخطاب است؛ بیش از 10 سال است که این سازمان از سوی سازمان جهانی بهداشت مجوز دریافت کرده و بر داروهای مصرفی در کشور نظارت دارد. اینکه افرادی با رشته تخصصی علم سیاست یا فعال سیاسی، در حوزه داروسازی و واکسن دخالت و اظهارنظر میکنند و منجر به تشویش اذهان عمومی میشوند، هدفشان نه درمان، بلکه غرضورزی سیاسی است.(نویسنده: فرهاد کوچکزاده)
https://eitaa.com/e_beman