🔴بخشی از بیانیه دانشجویان غیور کشور
♦️چند وقتی است با پیروز شدن دموکرات ها در انتخابات پرحرف وحدیث آمریکا از داخل کشورمان پالس وسیگنال های مذاکره مجدد به گوش میرسد و این در حالی است که تجربه های متعدد مذاکرات در کشور همچون مذاکرات سعد آباد، مذاکرات ۱+۵ که در نهایت منجر به معاهده ننگین برجام گردید به خوبی بدعهدی های دولت های غربی را نمایان کرده است.
♦️دولت مردان امروز ما بدانند که ملت ایران هرگز فراموش نخواهند کرد که تمام مشکلات حتی آب خوردن مردم را هم به تعهد نامه ننگین برجام و به گل نشاندن صنعت هسته ای کشور گره زده و برداشتن سایه جنگ از کشور را در گرو این تعدنامه بیان کردید.
♦️وحال بعد از گذشت تقریبا 8سال از عمر دولتتان نه تنها سایه جنگ برداشته نشد بلکه دولت های غربی از جمله آمریکا و رژیم منحوس صهیونیستی با ترور شخصیت های برجسته کشورمان از جمله شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید دانشمند محسن فخری زاده و همچنین ترور های اقتصادی علیه ملت ایران عناد و دشمنی خود را افزون تر کردند. اما در مقابل دولت مردان ما به راحتی گوش جان به دستورات چنین دشمنانی سپرده و با بستن صنعت هسته ای کشور و توافق جهت حضور بازرسان آژانس هسته ای در مراکز مهم و حساس کشور در به وقوع پیوستن این جنایات و ترور شخصیت های علمی و برجسته کشورمان کمک های شایانی را به دول غربی اهدا نمودند.
♦️اگر دولت مردان ما در باب سیاست ها امور خارجه و توجه به ظرفیت های داخلی کشور و نظامیان ما بعد از شهادت حاج قاسم به امر انتقام سخت جدی تر و دقیق تر وارد میشدند هیچگاه چنین گستاخی هایی را از سوی دول غربی شاهد نبودیم. قطع به یقین ضعف و تنها بسنده کردن به حرف و نبود عمل و دقت در کارها کشور را در موضع ضعف قرار داده و وقوع چنین جنایت هایی از سوی دشمنان این مرز و بوم را رقم زده است.
♦️ما بسیجیان دانشجویی دانشگاه های کشور ضمن عرض تسلیت به ملت و جامعه نخبگانی کشور به مناسبت شهادت یکی دیگر از شخصیت های برجسته و ارزشمند نظام شهید دانشمند محسن فخری زاده از دولت،قوه قضاییه و مقامات نظامی کشور خواهان اجرای هرچه سریعتر موارد زیر میباشیم:
1- دستگیری عوامل ترور شهید محسن فخری زاده
2- عملی کردن عهد بر زمین مانده انتقام سخت از عاملین چنین جنایاتی
3- منع هرچه سریعتر حضور بازرسان آژانس بین المللی در مراکز مهم هسته ای کشور
4- خروج از تعهد نامه ننگین برجام و تلاش جهت فعال سازی ظرفیت ها و استعداد های داخلی جوانان کشور و دلنبستن به مذاکره مجدد
لازم به ذکر است که شنیده شدن نجوای مذاکره مجدد با دشمنان قسم خورده ی این کشور از سوی مسئولین به معنای همراهی و شریک بودن در ترور و ریختن خون به ناحق شهید دانشمند محسن فخری زاده خواهد بود.
♦️ما تشکل های بسیج دانشجویی دانشگاه های کشور اعلام میداریم که اقدامات وحشیانه وناجوان مردانه تروریست های غربی هیچ خللی در اراده ملت شهید پرور وقهرمان ایران اسلامی به وجود نخواهد آورد و عزم و اراده جهت ساختن تمدن اسلامی را روز به روز تقویت خواهد نمود.
والسلام علی من اتبع الهدی
بسیج دانشجویی دانشگاه رازی استان کرمانشاه
بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان کرمانشاه
بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی استان کرمانشاه
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد استان کرمانشاه
بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز
🌍
@ebratha_ir