🔰 تمام اسباب سرور و شادی به معنای واقعی کلمه در ماه رمضان جمع شده است
🔖 آیت الله سید حسن عاملی در آیین استقبال از ماه مبارک رمضان که در مهدیه اردبیل برگزار گردید اظهار داشت:
🔹به درگاه خداوند متعال شاکریم که ما را به ماه مبارک رمضان رساند و ما را لایق دانست که در کنار این سفره بنشینیم و از برکت، رحمت و مغفرت که سه هدیه ماه رمضان است استفاده کنیم.
🔹وی با تاکید بر اینکه جا دارد برای ماه رمضان جشنهای با عظمتی تدارک دیده شود تصریح کرد: متاسفانه از دستگاههای فرهنگی برای نشان دادن چهره آسمانی ماه مبارک رمضان خبری نیست، اگر در شهر بچرخید از جشن و سرور و شادی به خاطر حلول ماه مبارک رمضان خبری نیست در حالی که باید غوغایی از سرور و شادی برپا شود
🔹همچنان که در بسیاری از کشورهای اسلامی این گونه است جای تاسف است که بعضی ها می گویند در اسلام اسباب شادی وجود ندارد آیا شادی بزرگتر از ماه رمضان وجود دارد؟
🔹آیت الله عاملی آن گاه به شمارش اسباب مختلف جشن پرداخت و گفت: تمام اسباب سرور و شادی به معنای واقعی کلمه در ماه رمضان جمع شده است ظلم است که به این جشن آسمانی بی تفاوت باشیم یا آن را با جشن های دیگر مقایسه کنیم.
🔺مشروح خبر👇
🌐
darolershad.org/?p=18086
🗓 ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
📌 کانال رسمی آیت الله عاملی👇
🆔
@seyyedameli_ir