از آنجایی که «تا خوبها خوبتر نشوند، یدها خوب نمیشوند»، برای علاج جامعه آمریکای لاتین، باید دولتها و جوامع پیشرو را بیشتر به سمت حق کشید
در حال حاضر، حکومتی که بیشترین نزدیکی را با جمهوری اسلامی دارد، دولت بولیواری ونزوئلاست و بعد از این، کوبا نیز هست که البته بهخاطر ماهیت جزیرهایاش، قدرت الهامبخشی ونزوئلا را ندارد.
اگر دولت ونزوئلا در همین سطحی که هست، بماند، مابقی دولتهای آمریکای لاتین هم در سطح خودشان میمانند و نتیجتا اتفاق خاصی در جهت بهبود جوامع منطقه رخ نمیدهد.
اما اگر دولت ونزوئلا کامی به جلو در ماهیت ضدامپریالیستی خود بردارد، بقیه نیز دنبال او میآیند و میشوند «ونزوئلای ده سال پیش».
ونزوئلا، لوکوموتیو قطار آمریکای لاتین است که هرچقدر در ضدامریالیستی بودنش پیشروی کند، بقیه هم پیشروی خواهند کرد.
چگونه پیشروی کند؟
- با میداندادن به اعراب در عرصه فرهنگ، جهت ترویج فرهنگ خانواده (ونزوئلا بیش از ۱.۵ میلیون عرب دارد)
- کمک به دولت ونزوئلا در فهم این جمله امام خامنهای که «اگر مردم آمریکای لاتین فرهنگ غربی پیدا کنند، ایالات متحده دیگر نیازی به کودتا در این منطقه ندارد.»
این کار، از طریق نمایش آثار فرهنگ غربی در منحطکردن جوامع به خوبی صورت میگیرد که جمهوری اسلامی در این ۴۰سال، استاد آن شده.
- معرفی قهرمانهای این سر دنیا؛ آمریکای لاتین(از جمله ونزوئلا) بهخاطر شخصیت کاریزماتیک چه گوارا، بهشدت تشنه قهرمان است و در این وانفسای دنیای مدرن، قهرمانان کماند؛ شاید بهخاطر همین بود که ملتهای منطقه، عاشق چاوز بودند.
از طرفی دیگر، معمولا هر مکتبی ابتدا با شناساندن قهرمانهای خود محبوب میشود و نه بحث فکری و فلسفی!
@MajKarimi